Contact

Vraag of opmerking? Info (@) lossebloemen.nl

Chelan van lossebloemen.nl the face behind

Even voorstellen

Hi! Leuk dat je wat meer wilt weten over ‘ the face behind the blog’. Mijn naam is Chelan en ik woon in Utrecht. Ik ben echt gek op bloemen (!) fotograferen en creatief bezig zijn. 

Het verhaal achter de bloemen mag wat mij betreft wat meer “out there” zijn. Dus begon ik lossebloemen mijn bloemenblog in 2017. Langs kwekers gaan en het verhaal achter die ene bloem in je vaasje zien, daar krijg ik energie van. Want wat mogen we trots zijn op ons bloemenlandje!! Ben jij kweker en wil je jouw bedrijf in de picture? Dat kan!

Papieren bloemen kunstwerk Edenworks showup 2017
Waarom een losse bloemen blog?

Ik ben dit blog begonnen om jou te inspireren en te laten zien hoe leuk bloemen zijn. Want van de vaak felle kleuren word je instant vrolijk! Positieve energie, daar heeft iedereen wat van nodig. Van kinds af aan was ik al bloemetjes aan het plukken. & inmiddels is mijn kennis van plantaardig leven na alle jaren zo gegroeid, dat ik dit graag met jou wil delen. 

 

Een persoonlijk blog dus, met veel bloemen! Met oa. DIY projectjes met bloemen of planten. Trends toepassen voor in huis > Je moet toch weten welke spullen je in huis moet halen, om de beste bloemenplaatjes te schieten! Plantaardig  bestaan, ik eet echt niet alleen maar sla.  Veel tips, bloemenkennis en leuke nieuwtjes. Daarnaast ook binnenkijkers bij de leukste bloemenkwekerijen van NL! 

Facebook

De nieuwe blogposts als eerste lezen? Volg lossebloemen.nl via Facebook ben je als eerste op de hoogte van het laatste (losse) bloemennieuws

Ben jij ook sociaal?

Instagram

De allermooiste vaas inspiratie van en voor jou vind je hier. Gebruik ook de hashtag #liefdevoorlossebloemen en spread the love.

Pinterest

Losse bloemen over de hele wereld, dat kan je zien op het Pinterest bord van lossebloemen.nl. Ik laat mij inspireren om jullie te inspireren. Ther cirkel of life!