Voorjaarsschoonmaak en interieur upgrade met Gallerix posters

Oh jongens de zon! De grote voorjaarsschoonmaak is dan ook echt begonnen. Die zonnestralen die naar binnen gaan, zo NICE maar je ramen…(mwa die zijn intussen gelapt 😉 In huis kreeg ik ook ontzettend zin om wat te veranderen, Gallerix vroeg mij dan ook op het perfecte moment of ik frisse posters zou willen… TUURLIJK! Al heb ik dan geen jaloersmakend interieur account, een gezellig interieur zeg ik geen nee..

Gallerix, online posters bestellen voor in de woonkamer.

Sinds de mislukte ronde cirkel hadden we een kleine mismatch (ja ik had het niet eens gedeeld, maar op een gegevensmoment bedacht ik me dat een ‘perfecte’ cirkel schilderen leuk zou zijn. Met potloodstrepen die niet uitgumbaar bleken & de cirkel werd door die reden dan ook enorm. Ach, er zit nu een botanisch behangetje over, niemand weet dat er een terracotta cirkel onder zat (oke tot nu, tip probeer maar geen cirkel op de muur haha))

Maargoed, Ik ging bij gallerix opzoek naar een match van posters boven de bank. Ze zijn ontzettend goed met een galerij posterwand, maar in beton nog meer gaten boren durfde ik niet meer te vragen ;’) dus twee posters 50×70 boven de bank it is!

En wat zijn posters toch sfeerbepalend. ‘T liefst heb ik heel het huis vol bloemen, dus ook aan de muur.. Maar omdat we al mega grote palmbomen hebben, werd dat een beetje too much. Dus we zijn gegaan voor twee Beach posters. Laat de zon maar komen 🙂

Posters van bloemen, mijn trouwbloem in een lijstje!

Maar toen ik de protea poster zag moest ik die wel nemen, mijn trouwbloem! Destijds heb ik geprobeerd mijn trouwboeket te drogen maar helaas deze is ontzettend grijs uitgevallen, dus tja.. als je ooit gaat trouwen, giet het in epoxy want drogen op z’n kop verliest echt heel veel kleur. Dus ik ben nu erg blij deze poster, een herinnering die in een lijstje kan stoppen 🙂

Posters voor de babykamer, ze hebben naast bloemen en zeethema ook hele leuke kinderkamer posters. En gallerix is zo goed met fotowanden. Van die kleine en grote lijsten bij elkaar waar je dan de hele muur onderhand mee vult… maar ook in de babykamer gekozen voor twee 50×70 posters met ballonnen. Het huis voelt weer heerlijk fris met een simpele aanpassing.

Ook zin om je huis op z’n kop te gooien en nieuwe posters op te hangen?

Met lossebloemen30 krijg je 30 procent korting op jouw posters bij Gallerix.nl!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.