ShowUP de beus met leuke merken en trends voor 2022

Dat de beurs dit jaar verplaatst was naar april, zou je vanaf de buitenkant niet zeggen. Een grauwe grijze dag met zelfs nog sneeuw! MAAR wat een wereld van verschil toen je de ShowUP beurs binnenstapte. De lichte kas en de sfeervolle kleuren die de standhouders hebben gebruikt, maakte alles goed.

Na even uit de running te zijn geweest gaan we heerlijk het bloggen weer oppakken, wat heb ik dat toch gemist. En vooral het contact met al die leuke mensen, wat beter om weer naar ShowUP te gaan voor een potje inspiratie.

Marie-Gon trendlezing in ListenUP. 

ShowUP is eigenlijk een belangrijke beurs als je wilt weten wat de hebbedingen voor het komende jaar worden. Retailers en inspiratiezoekers (zoals ik) komen hier al te graag om hier fijne merken in de home en gift in te kopen, of simpelweg te fotograferen. 

Nederland is altijd vooruitstrevend, wat wij allemaal voor elkaar krijgen in ons relatief kleine kikkerlandje is echt fantastisch. En dat merkte ik ook al weer snel toen ik de trendlezing van Marie Gon bijwoonde.

Alle trendy items/printjes/kleuren en thema’s als duurzaamheid zijn te vinden op ShowUP.

(duurzaamheid is eigenlijk een thema wat je van Marie geen trend mag noemen, maar gewoon iets is waar je je steentje nu eenmaal aan moet bijdragen :-)) zie je terug op ShowUP. Vergeet Parijs, ga naar ShowUP die twee keer per jaar te zien/bezoeken is ;).

Anyhow. Geel, kleur op kleur en marble effect met kleur worden het helemaal dit jaar. Marie heeft in 4 kleurenschema’s de trends uit Parijs uitgelegd. Voor de een de pastel kant, de ander de nude, voor de stevige kleuren met palmboomvibes en een roze colourblocking schema. Check vooral marie-gon.com.

Trendpresentatie van Jan Trendman

De beursvloer, veel fijne merken en ondernemers vol passie!

De meiden van rockstyle

Zo hej die zijn me toch even hard gegroeid. Want als je iets bij je kaartje van Hallmark.nl wilt, kan je prima een edelsteen erbij bestellen van rockstyle.

Op de ShowUP zijn ze trouwe standhouders met een stralende blik, lieve woorden en natuurlijk fijne producten en pakjes!

Studio Harm&Elke uit eindhoven

Mooie producten en fijne mensen + hun workshops zijn ontzettend leuk! Zeker een aanrader.

Uitgeverij New Book Collective

Veel leuke uitgeverijen met nieuwe boeken stonden op de beurs!  Kinderen met dit boek al leren over moestuinieren vond ik wel goed gevonden! Helemaal van nu.

L’esprit du sud echte schatten en schelpen lampen

Eigen ontwerpen waar de rust van afstraalt. Schelpen en drijfhout uit Frankrijk, duurzamer kan het niet!

Wood Sensation

Wowie, al haar ontwerpen zijn homemade! Een eigen laser die het hout eenvoudig in elke vorm snijdt. Van kolibrie tot prachtige rietpluimen en natuurlijk bloemen. Oh en de mistletoe is echt geweldig, die ga ik zeker onthouden voor de kerst!

Juffrouw Pannenkoek deco

Fluffy zee-egels met groene airplants. Wat een plaatje!

ZJI – Haal het zee/strand gevoel in huis met luxe zeewier.

Oh wat waren deze dames leuk en gezellig. Pas vorig jaar begonnen en nu al een succes. En een product waarvan ik zeg, waarom is daar nooit iemand op gekomen?! Want waarom helemaal naar zee gaan, als je de zee naar je eigen huis kan brengen? In wellness jasje!

ZJI betekend zee (in het zeeuws-vlaams ;)), en wat Caroline en Clara samen bedachten is zeecosmetica. Want uit zeewier komt een gel achtige substantie, wat je huid echt baby zacht maakt en rijk is aan natuurlijke mineralen en vitamine.

Je kan hun only uit EU producten (van scrub tot aan gezichtstreatments tot aan een zeewierbad in design keramiek) al in luxe hotels vinden, maar liever in huis halen? Leer meer over C & C van de zee 🙂 zji.nl

Bloom, bloeiende potloden en groeipapier

30×40 prachtige illustraties 

Yes ook over de grens durven ze weer te komen, zo ook de Duitse illustrator Michaela. Happy botanical vibes!

Studio Carmela Bogman Design bloemenpress en luxe vogelbollen.
Jurianne Matter

Nieuwe vogels, en papierenbloemen in de kleur wit zijn nieuw!

Ritzenhoff, Borden met vogels en glazen met protea’s ennnn zelfs peter cormer! 

UnikDesign

Met een protea in een vaasje, heb je mijn volledige aandacht! 

Ledr gave lampen van hout

Tevreden honden met een designbak van PINO

Lossebloemen en meer bloemenproducten en kaarten bij Veer & Moon

Return to Senderhet merk van Katja

NA Design. Wat een prachtige blikvangers voor in huis.
Pink Stories wat een grote stand met heeeel veel kaarsen.
The Cabinet of CuriosiTEAs

Wat een feestje was die stand toch, zelfs de kledij van de verkopers was gematched. Thee krijgt zo ineens een hele andere beleving.

Als afsluiting een heerlijk bakkie doen of een frietjes? Ook foodtrucks zijn van de partij bij ShowUP! Heerlijk dagje inspiratie gehad, tot een volgende!

Een vorige editie bekijken die ik bijwoonde?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.