Ogreen planten online plantenwinkel_-12

4. CLEAN MACHINE: SURVIVOR – AGLAONEMA MARIA Dit is zo’n plant wanneer je denkt ‘ PIIEEEEEP ik had nog een plant, en die heeft misschien ook een beetje water nodig.. moment’ hij nog perfect staat (lees nog te redden valt :)) Deze Ogreen SURVIVOR dankt zijn naam aan het prachtige groene blad met camouflageprint. Deze plant is een ‘easy care’ Clean Machine. Hij is super sterk en makkelijk. Van origine komt de Aglaonema Maria (blij dat we geen Latijns dagelijks uitspreken ;’) voor in Zuid-Oost Azië. De plant groeit daar als onderbeplanting in tropische regenwouden (hallo Urban Jungle). Een lichte standplaats kan deze kamerplant dan ook waarderen, maar felle zon is hij niet gewend. Deze leuke plant zuivert de luchtvan 10 vierkante meter!

4. CLEAN MACHINE: SURVIVOR – AGLAONEMA MARIA

Dit is zo’n plant wanneer je denkt ‘ PIIEEEEEP ik had nog een plant, en die heeft misschien ook een beetje water nodig.. moment’ hij nog perfect staat (lees nog te redden valt :)) Deze Ogreen SURVIVOR dankt zijn naam aan het prachtige groene blad met camouflageprint. Deze plant is een ‘easy care’ Clean Machine. Hij is super sterk en makkelijk.

Van origine komt de Aglaonema Maria (blij dat we geen Latijns dagelijks uitspreken ;’) voor in Zuid-Oost Azië. De plant groeit daar als onderbeplanting in tropische regenwouden (hallo Urban Jungle). Een lichte standplaats kan deze kamerplant dan ook waarderen, maar felle zon is hij niet gewend. Deze leuke plant zuivert de luchtvan 10 vierkante meter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.