Ogreen clean machines : luchtzuiverende planten

In september schreef ik een stukje over SAMENWONEN , en dat ik wel 5 hele planten mee mocht nemen. Die strijd heeft vriendlief inmiddels verloren. 10 kamerplanten is nog netjes toch 😉 Ik kreeg van OGREEN twee hele hele makkelijke planten opgestuurd destijds. Voor jou van mij: plantenupdate 🙂 DID THEY SURVIVE? 

CLEAN MACHINE: SURVIVOR – AGLAONEMA MARIA

Dit is zo’n plant die perfect in het hippe urban jungle verhaal past. Want wanneer je denkt ‘ PIIEEEEEP ik had nog een plant’ (die plant die dus misschien een beetje water nodig heeft).. Staat hij nog steeds perfect. Deze Ogreen SURVIVOR dankt zijn naam aan het prachtige groene blad met camouflageprint. >  ‘Easy care’ Clean Machine, super sterk en makkelijk! 4. CLEAN MACHINE: SURVIVOR – AGLAONEMA MARIA Dit is zo’n plant wanneer je denkt ‘ PIIEEEEEP ik had nog een plant, en die heeft misschien ook een beetje water nodig.. moment’ hij nog perfect staat (lees nog te redden valt :)) Deze Ogreen SURVIVOR dankt zijn naam aan het prachtige groene blad met camouflageprint. Deze plant is een ‘easy care’ Clean Machine. Hij is super sterk en makkelijk. Van origine komt de Aglaonema Maria (blij dat we geen Latijns dagelijks uitspreken ;’) voor in Zuid-Oost Azië. De plant groeit daar als onderbeplanting in tropische regenwouden (hallo Urban Jungle). Een lichte standplaats kan deze kamerplant dan ook waarderen, maar felle zon is hij niet gewend. Deze leuke plant zuivert de luchtvan 10 vierkante meter!

Even een achtergrondje: Van origine komt de Aglaonema Maria (blij dat we geen Latijns dagelijks uitspreken ;’) voor in Zuid-Oost Azië. De plant groeit daar als onderbeplanting in tropische regenwouden. 

Hallo Urban Jungle4. CLEAN MACHINE: SURVIVOR – AGLAONEMA MARIA Dit is zo’n plant wanneer je denkt ‘ PIIEEEEEP ik had nog een plant, en die heeft misschien ook een beetje water nodig.. moment’ hij nog perfect staat (lees nog te redden valt :)) Deze Ogreen SURVIVOR dankt zijn naam aan het prachtige groene blad met camouflageprint. Deze plant is een ‘easy care’ Clean Machine. Hij is super sterk en makkelijk. Van origine komt de Aglaonema Maria (blij dat we geen Latijns dagelijks uitspreken ;’) voor in Zuid-Oost Azië. De plant groeit daar als onderbeplanting in tropische regenwouden (hallo Urban Jungle). Een lichte standplaats kan deze kamerplant dan ook waarderen, maar felle zon is hij niet gewend. Deze leuke plant zuivert de luchtvan 10 vierkante meter!

Een lichte standplaats kan deze kamerplant dan ook waarderen, maar felle zon is hij niet gewend. Deze leuke plant zuivert de lucht van 10 vierkante meter! En ook 3 hoog achter is hij nog steeds groen en happy!

De SURVIVOR SURVIVED! 

DE GELDBOOM: PACHIRA AQUATICA

Mijn nummer 1 plant, een geweldige “geldboom”! (de geldboom, die moet wel nog steeds een beetje wennen haha). 

Met een gevlochten stam is de Pachira aquatica een echte eyecatcher en heeft inmiddels zijn plekje bij het raam gekregen.

De geldboom staat symbool voor geluk en voorspoed. Niet alleen vanwege de symboliek, maar ook omdat het boompje super makkelijk te verzorgen is (1x in de 3 weken drupje water in de winter & kan ook tegen droogte CHILL!) staat deze joekel (80 cm) van een vriend te pronken in huis. Hij heeft zijn eigen waterworks gekregen die het water relt voor ‘m. Zo weet ik zeker dat deze geldboom niks tekort komt ;’)

1. DE GELDBOOM: PACHIRA AQUATICA Met een gevlochten stam is de Pachira aquatica een echte eyecatcher en zie ‘m wel vlak bij de tv staan! De Pachira aquatica (zo ga jij en ik ‘m echt niet noemen he) wordt ook wel Geldboom genoemd. De geldboom staat symbool voor geluk en voorspoed. Niet alleen vanwege de symboliek, maar ook omdat het boompje super makkelijk te verzorgen is (1x in de 3 weken drupje water in de winter & kan ook tegen droogte CHILL!) staat deze joekel (80 cm) van een vriend hoog (lees op 1) in mijn top 5 lijst.Ogreen planten online plantenwinkel

groene vingers?

DE TIP? Ga voor de makkelijke planten zonder hoge eisen- het zal je verbazen hoeveel planten eigenlijk prima voor zichzelf kunnen zorgen! Zo staan de planten altijd goed. 

Ik vind het heerlijk dat planten tegenwoordig makkelijk te krijgen zijn per post! UITVINDING 🙂 

Hele lijst lezen van makkelijke en luchtzuiverende planten? Planten in huis halen, welke planten zijn luchtzuiverend?

Ook zo’n mooie luchtzuiverende plant scoren? 

Lees er alles over op ogreen.eu/nl/shop en ook mooi te vinden op: 

fonq.nl/ogreen 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.