Showup beurs; zie wat je niet mag missen dit najaar!

Showup de leukste Nederlandse beurs om trends te spotten op het gebied van home en gift. En het leuke is, ze stijlen de stands af met losse bloemen!! Neem je een kijkje?

Wat is nieuw dit najaar?

Alweer de 11e editie van deze inkoop en trendbeurs. Het fijne is dat ze hier naast foodtrucks + muziek en een ware trendhoek.. echt de leukste merken hebben weten te verzamelen! & omdat het in expo Haarlemmermeer wordt gehouden (hallo glazen ramen) zijn alle foto’s die je maakt, ook heel fijn natuurlijk belicht.

MIND OVER MATTER TRENDEXPO 

Door buro Jantrendman.

Screenplay
Zachte pasteltinten afgewisseld met verschillende subtiele motieven.
Spartan
Stoer! Natuurlijke materialen met een knipoog op de natuur met al zijn beestjes. Denk aan kandelaars van valkenpootjes. En imperfectie (handgemaakte ceramiek met fijne patroontjes.

Softshell Een gevalletje " let the light in " Veel lichte kleuren en neon geel tinten. En let op OVERAL in deze stylestudios zijn (droog)bloemen gebruikt :)

Soulcraft extravagant goud met diepe kleuren en prints en veel beestjes in niet natuurlijke kleuren. 

Duurzaamheid & Natuur

Assembli – DIY decoration

Een erg belangrijk thema. Natuurlijke tinten, maar vooral oplossingen om ‘beter’ maar vooral bewuster te leven.. en op showup zie je het eigenlijk overal in terug!

Dag broodzakjes hallo mee-goodies.

Hoewel een broodtrommel toch wat mij betreft het beste idee is.. zijn deze zakjes wel erg handig om ‘ff’ snel voedsel mee te nemen. Door de  bijenwas zijn deze ‘zakjes’ herbruikbaar geworden en is plastic uit de keuken verbannen. Even afspoelen en je kan de volgende dag weer nieuwe bammetjes verpakken!

bee-goodies.de

Boommade

Boommade is een eenmanszaak! Deze powervrouw maakt alle bomen zelf. Na het ontbreken van een fijne boom voor in huis, is deze ex-advocaat haar eigen vraag gaan creëren. Om elk interieur het ultieme huisje boompje beestje te geven. En het mooie is! Het is een echte boomstam, maar dan zonder verdere onderhoud! SOPHIE TOPPER!!

“Helaas verdwijnen er jaarlijks wereldwijd 15 miljard bomen. Dit betekent dat elke twee seconden een bos ter grote van een voetbalveld wordt vernietigd. Vandaag de dag is al 80% van alle bossen wereldwijd verdwenen.

Boommade wil (onder andere) jou bewust maken van het belang van bomen. Zo laat Boommade voor elk verkocht product (klein of groot) een boom planten via de NGO One tree planted.”-Boommade.nl

En veder…

SEEING FACES:

KLEURRIJK INTERIEUR;

Bij Kitschkitchen

YOUR CUP OF TEA?

Heb je ooit chocoladeletter thee gedronken? Dit najaar kan het!!-teanetherlands.nl

SCANDINAVIA fORM

Een bekende! Losse bloemen in Scandinavisch design LOVE IT. Ze hebben nu de vaasjes ook in wat grotere maten uitgebracht. Een must have om in het najaar losse bloemen in huis te halen 😉

scandinaviaform.com

Rockstyle

Ook een vertrouwde stand op showup! Rockies voor je planten, Rockies voor je kids en Rockies voor je oren (nieuw!). En ook nieuw: vitaliserend water met steentjes. HOT! Gezondheid en natuurtrendje en man wat was de stand druk, elk jaar maak ik een vrolijke foto van de meiden, helaas dit jaar niet gelukt.

House of brands

Nederlanders die Scandinavische merken op de kaart zetten LOVE IT (sowieso Scandinavisch design. praktisch, clean en staat geweldig met groen :)). 

Ik ‘Willem 

Oh wat een leuke mensen!! Zo spontaan en wat een passie voor hun product. Imperfect perfect. Geen chinezen aan de maak, nee gewoon vader en dochter die mooie producten maken. Wil jij ‘m? 

Natuurlijke tinten gaan dit najaar wel afgewisseld worden met NEON.. of in ieder geval kleur accenten. Zo maak je een waar sprookje van je huis, met verwondering!

Gerecyclede abc sleutelhangers zijn van MO MAN TAI

Porselein

Nieuw merk voor je porselein; Trevolydesign. Met fijne vaasjes met ‘Scandinavisch design’ al komen de makers uit Duitsland haha! (ps. het helpt zeker opvallen wanneer er dahlias in vaasjes worden gezet)

ALA en Keecie’S Droogbloemen

Wat ik al een paar jaar terug riep, DROOGBLOEMEN!!

Zie je nu echt in het interieur komen. Ga jij mee doen met deze trend dit najaar?

Aarde tinten
Kolkkolk
NA design

Net anders design, heel leuk Nederlands merk! Wellicht ken je ze al door hun olifantenpoeppapier posters en ware trend in het najaar werd (oa. in de vtwonen gestaan!) Dit jaar hebben ze een stand neergezet met de Net Anders artikelen MET een krukje. Zodat je bij de artikelen makkelijk een flatlay kan maken.. SMART! 

Hele rustige stand, maar voor wie goed kijkt houden ze ook zeker van kleur in het interieur. Zo zijn er in het kleurrijke van de leuke interieurblogger Maruska van@ roestompoes, productfoto’s gemaakt! POW. Heb jij dit najaar al een NA design in huis?nadesignwinkel.nl

Koopjeshoek

Wanneer je niet kan orderen (hallo bloggers) is er een shopje op showup waar je de nieuwste artikelen van standhouders kan kopen per stuk! (Ik ben echt verliefd op het konijntje, maar hiervoor moet ik nog even sparen)

Are you show(ing) up?

Ben jij ondernemer of blogger? Dan is deze beurs zeker aan te raden om een keer te bezoeken. In het voorjaar van 2020 (oh dat klinkt nog zover weg he haha) is de volgende editie!

Zin om meer te lezen over afgelopen edities van showup:

Eén antwoord op “Showup beurs; zie wat je niet mag missen dit najaar!”

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.