Topbloemen.nl opent vandaag zijn eerste fysieke winkel

Topbloemen opent vanaf vandaag zijn allereerste fysieke winkel. Hiermee biedt topbloemen, haar klanten nu ook de mogelijkheid om offline bloemen te kopen. En Algemeen Directeur Edwin van Arkel is bijzonder trots op deze ontwikkeling.

Met Amstelveen als eerste zaak in de pilot van Tobloemen.nl heeft Van Arkel een plek te pakken die centraal ligt.

“Wij zijn heel blij dat wij ons merk met de opening van deze fysieke winkel ook in het straatbeeld terug laten komen. Amstelveen kwam op ons pad. Naast de mooie ligging biedt de locatie ons ook de kans om nog beter te monitoren wat de wensen van onze klanten zijn”, legt Van Arkel uit.

Samen met retail manager Richard Michel en store manager Wouter Ploeger opende hij het eerste fysieke filiaal van de online retailer.Topbloemen opent eerste fysieke winkel

Losse (top) bloemen scoren in Amstelveen

In de fysieke shop wordt naast het standaard Topbloemen.nl aanbod ook iets nieuws geprobeerd. Klanten kunnen zelf een plukboeket van 12 bloemen samenstellen voor 15 Euro.

Ook is een deel van de winkel afgeschermd. Daar kan men onder het genot van een kopje koffie rustig naar trouw- en rouwboeketten kijken.“Omdat ik het belangrijk vind dat mensen de rust en privacy krijgen bij het uitzoeken van zo’n belangrijk boeket”, aldus store manager Wouter Ploeger.

v.l.n.r. Edwin van Arkel (Algemeen Directeur), Wouter Ploeger (store manager), Richard Michel (retail manager)
v.l.n.r. Edwin van Arkel (Algemeen Directeur), Wouter Ploeger (store manager), Richard Michel (retail manager)

Topbloemen goes Franchise

De zaak zal het eerste jaar onder supervisie van Topbloemen.nl staan en daarna worden overgedragen aan de franchise-ondernemer. Dat geldt voor alle Topbloemen.nl-winkels die de komende jaren zullen worden geopend. Topbloemen.nl opent eerste fysieke winkel

Van Arkel geeft aan dat er zeker nog enkele zullen volgen: “Die staan echter niet gepland voor dit jaar, maar vanaf 2020.”

Voor nu is het eerst de beurt aan de winkel in Amstelveen om te laten zien wat hij waard is. Van Arkel: “Dat moet geen al te groot probleem zijn. In Amstelveen hebben wij genoeg ruimte voor ons segment luxeboeketten met deze prachtige winkel!”

Bezoeken? Topbloemen.nl kan je vinden aan de Amstelveense Van Der Hooplaan 153 Te Amstelveen. 

Wie is topbloemen?

Edwin van Arkel heeft als passie mensen blij maken met bloemen. Daarom richtte hij in 1999 topbloemen op. De nummer 1 in bloemen zorgt ervoor dat de klant het boeket naar zijn/haar smaak vindt en dat een van de vijfhonderd lokale bloemisten deze persoonlijk naar hen toebrengt.   

Lokale bloemisten

De kwaliteit van de bloemen en de snelheid van bezorgen vallen veel mensen op. Dit kan omdat de bestellingen die op topbloemen.nl worden gedaan, rechtstreeks naar een op (ordersysteem aangesloten) lokale bloemist wordt doorgestuurd. Vervolgens maakt de desbetreffende lokale bloemist, in de woonplaats van de ontvanger, het bestelde boeket en zorgt dat deze netjes aankomt bij de geadresseerde. 

Ook is Topbloemen de afgelopen jaren de vaste bloemensponsor geworden van All You Need Is Love (televisieprogramma met Robert ten Brink) en De Leukste Moeder Van Nederland (programma van radiozender 100%NL).

Meer weten? : www.topbloemen.nl 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.