Bloemen in een doos: rozen bloemboxen zijn hip

Valentijn staat alweer bijna voor de deur. En wanneer je het goed wilt doen, blijven rode rozen de hardloper. 2019 is het makkelijker aanpakken: Bloembox van rozen: niks schuin aansnijden gewoon neerzetten! Lees je mee?

Bloemen in een doos

Als je instagram mag geloven, is dit echt de nieuwe trend op bloemengebied: bloemboxen (ja naast lossebloemen off course ;’)) Bloemboxen zijn nu veel te zien in luxe settings (hotels, blonde dametjes en luxe kleren) maar het fijne is: Zo duur is het niet & het is 300x makkelijker dan alle (gekregen)rozen schuin af te snijden.

Wil je iemand op een leuke manier laten weten dat je van hem of haar houdt? Stuur dan een rozen giftbox met de tekst 'Hou van jou'. Een superleuk en lief cadeau. Wie ga jij verrassen met deze speciale rozen giftbox?Wil je iemand op een leuke manier laten weten dat je van hem of haar houdt? Stuur dan een rozen giftbox met de tekst 'Hou van jou'. Een superleuk en lief cadeau. Wie ga jij verrassen met deze speciale rozen giftbox?

In de bloembox zitten de rozen dicht op elkaar  in steekschuim gestoken (dit is water opnemend schuim waar de bloemen hun water uithalen). Dus het enige wat je aan de bloemenbox moet doen? Kijken of de streekschuim nog donkergroen is (lichtgroen = geen water meer).

Dus voor de ik hou van jou bloemen in doos, zijn echte bloemen gebruikt. Je hebt ze ook in gevriesdroogd en zelfs rozen die nooit dood gaan : de beauty and the beast (die zijn wel tikkie duurder trouwens)

Valentijn 2019 rode rozen

Valentijn is ZOOOO commercieel, ik hoor je denken. Maar geloof me, het is wel superleuk om er wat aan te doen. Al is het maar een kaartje.

 “Ja maar het kan toch elke dag”.. Klopt, maar doe je dat ook? 1x in het jaar meedoen als reminder voor de liefde is toch tof! (net als verjaardagen, het is iets vrolijks en romantisch right). 

En trouwens deze rozenbox is hier goedgekeurd haha, FIFA is gewoon nog te spelen ;’) Wil je iemand op een leuke manier laten weten dat je van hem of haar houdt? Stuur dan een rozen giftbox met de tekst 'Hou van jou'. Een superleuk en lief cadeau. Wie ga jij verrassen met deze speciale rozen giftbox?

Rozen kopen op 14 februari Valentijnsdag Hoeveel rozen en welke kleur?

Wil je iemand op een leuke manier laten weten dat je van hem of haar houdt? Stuur dan een rozen giftbox met de tekst 'Hou van jou'. Een superleuk en lief cadeau. Wie ga jij verrassen met deze speciale rozen giftbox?

” Wil je iemand op een leuke manier laten weten dat je van hem of haar houdt? Stuur dan een rozen giftbox met de tekst ‘Hou van jou’. Een superleuk en lief cadeau.” 

Wil je iemand op een leuke manier laten weten dat je van hem of haar houdt? Stuur dan een rozen giftbox met de tekst 'Hou van jou'. Een superleuk en lief cadeau. Wie ga jij verrassen met deze speciale rozen giftbox?

Wie ga jij verrassen met deze speciale giftbox?

Met code LOSSEBLOEMEN-15 op  www.hetbestevandekweker.nl scoor je deze box met korting! geldig t/m 15 februari (Maar het is aan te raden om het voor de 14e te bestellen haha) Je kan op deze site ook leuke planten kopen met dezelfde kortingscode. 

Lees boogie over mijn bestelde Monsteraplantt hier: 

Monstera het beste van de kweker nu in huis

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.