Oud en nieuw decoratie met bloemen – tips voor een feestelijk interieur

VUURWERK tijd. Oke vuurwerk… ik ben toch meer van het sterretje en het OH, AHH bij de buren ;). Maar gezelligheid binnen vind ik wel heel erg fijn! lekker knus aftellen en daarna dansjes doen. Hoe versier je met bloemen snel een vuurwerkje in huis (nee niet dat hij ontploft, of zo’n confetti popper … man man die geven een zooi haha) lees snel verder voor interieur oud en nieuw tips met bloemen

Goud is trendkleur, en kan uiteraard met oud en nieuw nog toegepast worden. Maar hoe fijn is het om in deze donkere dagen (ja sneeuw enzo) het toch kleurrijk te maken – het wordt ook echt 13 graden = voorjaar allures. Mijn tip:

MIX MATCH AND HAVE FUN

Wanneer je met warme kleuren aan de slag gaat, gaat het eigenlijk nooit mis! kies de bloemen waar jij vrolijk van wordt. Vuurwerk is er ook in allerlei kleurtjes dus DURF. Dan heb je gelijk een goede stap 2018 verleg je grenzen en stap uit jouw comfortzone.

oud en nieuw foto-kleurrijk-lelie-anthurium-boeket-bloemen-losse-bloemen-beeld-mooiwatbloemendoen lelie-Lilium--Gerbera---Kniphofia---Lilium-beeld;-mooiwatbloemendoen-bloemen-voor-oud-en-nieuw-huis-versieren-decoreren-interieur-bloemenblog-losse-bloemen-
Beeld: mooiwatbloemendoen.nl

Bijvoorbeeld met een echt leuk bloemetje de : Het oranje bloemetje de 1)Kniphovia ook wel de vuurwerkbloem genoemd. Wat een cutie he! Helaas is hij niet super sterk voor op een los vaasje (zo’n 4 dagen en groeit naar het licht toe), maar hoe fun in de vaas met oud jaar.

De fluffy staartjes zijn 2) celocias (oke ik maak je lekker, maar deze zijn – voor zover ik ze tegen kom alleen zomer herfst heb je weer SUPER veel keuze maarrrrr. de 3)lelie (die hoef ik niet aan de wijzen right), 4)gerbera en 5) anthurium maken alsnog een super gaaf en kleurrijke mix waar je U tegen zegt (en je visite, fleurig met een goede smaak 2018 in dat is toch fijn hihi)

Drankjes? zet er vast een paar klaar MET BLOEMEN.

Chrysanten zijn en sterk, en blijven ook het nieuwe jaar staan (LUXE 2017 en 2018 bloemen :)) en met zijn vele maten past hij in elke cup. Verrassing voor je gasten, of gewoon op een dienblad. Aftellen maar.

oud - en nieuw chrysanten-champagneglas-nieuw-jaar-2018-foto-mooiwatbloemendoen
Beeld:mooiwatbloemendoen.nl
Verdere ideeen om te doen met bloemen – oud en nieuw feest tips?

Een bloemetjes gordijn. Super als je er ook een deurgordijn achter plakt ( glitter glamour) en dan de bloemetjes er tussen hangt.

Te leuke backdrop, wat sowieso, op de muziek na, en vuurwerk na, de avond gaat maken!! pssst. een polaroid is old skool maar heel fijn. Niks geen 1000 selfies voordat je er een goede tussen hebt. Gewoon een foto klaar, daarna weer spelletjes spelen en dansjes maken.

Backdrop (werkt het beste op een gladde achtergrond) met washitape stelen ophangen. Fotoshoot’s met leuke hoedjes op zijn heel leuk!

Kies een paar mooie losse bloemen uit en decoreer deze in je favoriete vaasjes. Zorg dat je een paar vuurwerkpijltjes (de babypijltjes zijn het mooiste) achter houd waar je het lontje uittrekt – voor het geval dat – en steek er zo’n “dummy” bij je losse bloemen. Heb je snel en zonder moeite het vuurwerk op tafel.

HAVE FUN MET DE VOORBEREIDINGEN en alvast de beste wensen uiteraard!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.