DIY: Super snel je interieur winters maken met Bloemen + planten + wol

De echt winterse dagen hebben we al gehad ( een week, en nee niet met kerst maar alsnog was gezellig toch?!) Het kan heel goed zijn dat we straks weer een echte winterse periode krijgen. Daarvoor al aan de haak / brei? DIY; om jouw interieur ook lekker winters te krijgen met WOL. Lees dan snel verder

Brei of haakgaren zijn niet alleen goed om een mooie sjaal of fijne muts te maken. Want het knusse in huis halen kan je ook heel makkelijk doen met restjes, of bolletjes waar je mee bezig bent! Doe je gelijk mee met de trend;HYGGE. Wat creëren van gezelligheid in het Deens betekent – Scandinavische stijl wat onwijs is overgewaaid naar ons.

En  gezellige wintermaanden doorkomen doe je natuurlijk met warme kleuren en fijne materialen. Wat te doen met wol DIY?

  1. Met een stap ben je klaar hoor!! Simpel, gewoon om je bloembollen wikkelen. Voorjaar krijgt een jasje, want we moeten nog heel even wachten.

Inspiratie;

Wol+ amaryllissen

amaryllis-bolletje-wol-breien-losse-bloemen-planten-bol-versieren-huis-decoratie-

Amaryllis bol gekocht of gekregen met de kerstdagen? Great, maar zo’n saaie bol kan natuurlijk echt niet meer. Met wax of gewoon origineel bruine bol (je kan ‘m wit krijgen door het bruine laagje er voorzichtig af te trekken/boenen!. Draai er een gezellig bolletje wol omheen, en je hebt de bol zo in een ‘nieuw’ jasje gestoken.

Winterse vetplantjes

planten-in-wol-gewikkeld-trend-wol-breien-losse-bloemen-blog-inspiratie-bloemen-en-planten

Het zelfde geldt uiteraard voor vetplanten. Je hoeft ze amper water te geven, groeien steady en ook hier kan je heel simpel een wolkleurtje naar keuze omheen wikkelen. Om het wolstrookje vast te zetten kan je een drupje van een lijmpistool (kan je ook andere dingen nog op het wol plakken! super leuk voor kids + simpel en snel) of frutsel het tussen de gewikkelde slagen, dan heb je geen gedoe met lijm.

planten-losse-bloemen-blog-waterdrinker-inspiratie-breien

Je kan er een hele stellage mee maken zoals het peace teken, kan je direct tof op visite in het nieuwe jaar (is de toon gelijk goed gezet ;))

Planten-kleur-verwerken-in-wol-breien-met-bloemen-losse-bloemen-blog-bloemen-arrangement-waterdrinker-inspiratie
Gezien bij waterdrinker
Losse bloemen en wol?

TUURLIJK, kijk bloemen kan je dus echt overal mee decoreren. Dus wanneer je gezellig aan de haak/brei ben kan je een inimini vaasje pakken.

of een waterbuisje vragen waar je bloemen koopt, geven ze vaak gratis… maar let op; is eigenlijk alleen maar voor vervoer. Dus zorg dan dat je het regelmatig bijvult lees; paar keer op een dag zeker bij rozen. Maar instagram vind zulke plaatjes wel erg fijn, en wellicht je visite ook om REAL LIVE (ja dat kan ook nog he ;)) te zien.

bolletje-wol-rozen-decoratie-beeld-mooiwatbloemendoen.nl-losse-bloemen-blog
Beeld: Mooiwatbloemendoen.nl

Veel plezier met alles knus te maken!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.