Bloomon lanceert nieuwe bloemenlijn met experimentele designs “Bloomon Atelier”

Online bloemenservice bloomon presenteert bloomon Atelier. De nieuwe bloemenlijn bestaat uit experimentele creaties, gemaakt door bloemkunstenaars die de trend zetten in floral design.

Vergelijk het met het verrassingsmenu van een exclusief restaurant of een kunstenaar die de vrije hand krijgt; met bloomon Atelier weet je vooraf niet wat je te wachten staat. Zoals geen kunstwerk hetzelfde is, zo zijn ook de creaties uit het atelier van bloomon stuk voor stuk uniek. Anders dan de bekende bloomon bos – bloomon Original – is bij bloomon Atelier de vorm, hoogte en uitstraling van de bos keer op keer totaal anders.

Opmerkelijke designs  bij Bloomon Atelier

Patrick Hurenkamp, mede-oprichter van bloomon:

“De originele bloomon bos is sinds onze start vijf jaar geleden echt een icoon geworden. Met onze nieuwe lijn bloomon Atelier experimenteren we met volledig nieuwe designs en blijven we onszelf én onze klanten uitdagen en inspireren.”

Anton van Duijn, Style Director van bloomon, vult aan: 

“In ons atelier kleuren we buiten de lijntjes en gaan we van links naar rechts en van laag naar hoog. We spelen met bijzondere combinaties van de allerbeste bloemen en brengen ze samen in opmerkelijke designs – van een modern ontwerp gevuld met enkel exclusieve Alliums tot een weelderige botanische bos; alles komt voorbij.”

Wachtlijst

Op bloomon.nl/atelier kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de wachtlijst van deze nieuwe lijn. De eerste klanten ontvangen in de week na 26 september al hun eerste bos. Vanaf november wordt bloomon Atelier in heel Nederland bezorgd. Een bloomon Atelier bos kost € 25,95 (inclusief bezorging) en is te verkrijgen op basis van een flexibel abonnement.

Vazen

Speciaal voor de nieuwe bloemenlijn heeft bloomon een vazenset samengesteld: drie stijlvolle vazen waarmee voor elk ontwerp van bloomon Atelier de perfecte vaas kan worden gebruikt. De vazenset is verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 29,-.

Over bloomon

Online bloemenservice bloomon bezorgt verse seizoensbloemen in unieke designs en werkt op basis van een flexibel abonnement. De bloemen van bloomon worden rechtstreeks van de kweker tot aan de deur bezorgd. De klant stelt zelf het bezorgschema samen. Het bloemenaanbod bestaat uit de inmiddels bekende bloomon Original – een modern, luchtig en speels boeket verkrijgbaar in drie maten – en de nieuwe lijn bloomon Atelier: keer op keer een volledig andere creatie van de bloemkunstenaars. Het is ook mogelijk om eenmalig een cadeaubos of giftcard cadeau te geven. bloomon is in 2014 opgericht door Patrick Hurenkamp, Bart Troost en Koen Thijssen. Hun missie: happiness verspreiden met bloemen. 

bloomon.nl

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.