NIEUW NL design: Flower Constellations must have voor losse bloemen

Losse bloemen zijn te gek! maar heb je soms ook moeite dat je fijne bloem (noem nu even DE TULP – eigenwijs ding is dat zeg) niet de kant ‘ op kijkt ‘ die jij voor ogen had. Wat dan erg leuk is zijn fijne vaasjes als de reageerbuizen trend van nu, OF, hou je vast, de nieuwe trend die er aan zit te komen; De Flower constellations van House of Thol.

Flower Constellations wat is dat precies? (en waarom moet ik dat hebben dan?

Sterren + bloemen = magisch. Twee prachtige verschijningen gecombineerd maakt HET nieuwe must have dingetje (op bloemen/design gebied) naar mijn mening. Want hallo HET GAAT HIER OM LOSSE BLOEMEN 😉

(Flower – Bloem) CONSTELLATION:  
. Een groep van sterren (nu dus bloemen) vormen een herkenbaar patroon dat traditioneel wordt genoemd naar zijn schijnbare vorm of geïdentificeerd met een mythologische figuur (Bron: Oxford woordenboek vanaf houseofthol.nl)   
NL DESIGN

Een flower constellation is een fijn ontwerp van NEDERLANDSE ontwerpers Thomas en Jana

(ja we mogen best wel wat trotser worden op ons landje, net als in Australië overal een label hangt ‘ made in Australië en een schurft hekel hebben aan made in china’ en Amerika (Oke, voordat Trump nu in je hoofd gaat zitten.. ik stop al, maar AMERIKA FIRST right) Dus zover mijn mening Nederland ons kikkerlandje heeft toffe designers en ik heb geen aandelen, ik vind gewoon dat ambacht van een bloemist (ja Nederlands dan he ;)) het fijne werk van een kweker (bloemen ;)) en Nederlandse designers die de bloemen dan laten stralen -> het cirkeltje rond is…

Dus oke, Nederlandse designers die we al (kunnen) kennen (ik ben zo’n sucker voor marketing, dus ja ik heb dat fijne hebbedingetje van toen bij m’n plantje staan)) van dit gave MUST have ‘ hebbedingetje’ waar planten mega blij van werden de Waterworks.

waterworks house of thol Masha Bakker photography losse bloemen plant
#funwithflowers Pictures by Masha Bakker Photography & House of Thol

Altijd mooi losse bloemen neerzetten

houseofthol fotografie bymashabakker losse bloemen deshing flower contellations vaas
#funwithflowers Pictures by Masha Bakker Photography & House of Thol

Maar dat was toen en dit is nu, WANT ze hebben dus een nieuw kekke hebbendingetje (ja ik hou van dat woord haha) ontwikkeld (oke, ontworpen – de ontwikkeling hiervan is in volle gang).

” Create masterpieces with curated single flowers from the florist, personally picked wildflowers, or the left-overs from your last bouquet, using vases you already own.” – House of Thol

Materiaal

De Flower Constellations zijn gemaakt van messing: een koper/zink legering.

90 % van de messing legeringen is gerecycled (hallo duurzaamheid! ook een belangrijk dingetje in 2018!)

Dit materiaal is opgewassen tegen corrosie, maar om ‘m echt mooi te houden kan je ‘m af en toe even oppoetsen (met koperpoets of ketchup ;))

Easy-find dus. Bloemen er doorheen prikken, doekie eroverheen & klaar.

PS. in een week tijd al 80% (Inmiddels al 90%) van het bedrag binnenhalen = HOT HOT HOT item.

Zo schreef de Elle er al over; kan je hier lezenHouse of thol eco system flowers are important flower constellations

Good to know: Iedere Flower Constellation komt in een opvallende verpakking met een illustratie die past bij de karakteristieken van het bijbehorende sterrenbeeld.​

  • De kleur goud (trend kleur gespot op trendbeurzen als maison et object 2018)
  • Past op elke vaas
  • Duurzaam gewonnen materiaal (recycle is the way of life :))
  • NL – design
  • Zorgt dat losse bloemen rechtop in JOUW sterrenbeeld staan. Eigen gekozen bloemen die de juiste afstand hebben = echt jouw style in huis. Make a statement.
  • Met een paar losse bloemen heb je een geweldig designtje op tafel (dus geen bloemen meer die je weggooit )
constellation virgo house of thol horoscoop
Oh ik ben zo benieuwd hoe losse bloemen in mijn sterrenbeeld staan.- KlIK OP DE AFBEELDING OM JOUW HOROSCOOP TE ONTDEKKEN

DUS,  wil je in augustus ook trendzetter zijn & deze twee NL top designers helpen ‘m te realiseren -> hij staat nu op Kickstarter om als een early bird (moet me denken aan het festival seizoen, hallo 20 graden van ‘t weekend:)) er bij te zijn + ze gaan als een flower bomb wilde flowers voor jouw pre order planten #liefdevoorlossebloemen !!

houseofthol losse bloemen flower contellations horoscoop lossebloemen
#funwithflowers House of Thol
Flower Constallation

Flower constellations wat anderen zeggen chelan lossebloemen.nl

Ook fan geworden? Lees meer over dit product en zie mijn quote shinen  😉

Kickstarter Project ; -> Als early bird deze Flower constellation must have bestellen doe je hier 🙂 Leuk als verjaardagscadeau voor trendy bloemenliefhebbers (in augustus dus, want dat geld moeten ze d.m.v deze crowdfunding makkelijk lukken) plus ze gaan wilde bloemen planten als je ‘t nu al koopt, helpt de bijen weer (ergens zit er een Greenpeace persoon in me hoor  :)) Fijne dag gewenst!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.