Valentijnsdag hét moment om te verrassen met bloemen!

Een opbloeiende liefde, je rots in de branding of beste vriend(in): verras de liefste mensen in je leven met een verse bos bloemen. Of ga dit jaar voor luxe droogbloemen op een voetstuk.

Over iets meer dan twee weken is het Valentijnsdag, hét moment om de liefste personen in je leven te verrassen met… bloemen! 

Ga naar de buitenkraam van je lokale bloemist of bestel het simpelweg online. Want Bloomon heeft sinds kort de optie om zonder abonnement bloemen te bestellen. Dus alle designs, zowel van de bossen als de droogbloemen, zijn eenmalig te bestellen in de online ‘floral shop‘.

Vandaag uitgelicht: De valentijnscollectie van bloomon. Verkrijgbaar vanaf 1 februari.

Naast prachtige samengestelde bossen met losse bloemen is er een nieuwkomer in de collectie; Mono. Speciaal voor Valentijnsdag gevuld met luxe rozen van Nederlandse bodem in pasteltinten.

De bloemstylisten van bloomon vonden inspiratie in het opgetogen gevoel van verliefdheid. En de gracieuze sfeer van Parijs; de stad van de liefde en de haute couture. Daarom bestaat de valentijnscollectie van bloomon uit frisse en ontluikende designs in zoete pastelkleuren die je doen denken aan macarons.

Twee favorieten om te geven met valentijn:

1.Flowerstone ‘Eternal blush’voor de eeuwige liefde (droogbloemen creatie!)


Voor de liefhebbers van zachte kleuren en natuurlijke materialen is de Flowerstone een perfect cadeau. De valentijnseditie ‘Eternal blush’ is een romantisch design gevuld met de vurige Amaranthus, sierlijke Delphinium ajacis, luchtige Limonium, Nigella seed pods en een roos die speciaal voor bloomon is gedroogd. De keramische steen is met de hand geverfd in een stijlvolle blush-tint.

2. Atelier ‘Blossom Dearie’


De artistieke lijn Atelier biedt voor Valentijnsdag een eigentijds ontwerp, gevuld met onder andere een bloesemtak en luxe bloemen in grote ronde vormen. Deze bos zoekt de breedte op en is met zijn horizontale vorm dé trend in floral design. Het design is ontworpen voor de laboratoriumvaas en is daarmee een perfect boeket op tafel, bij een romantisch diner voor twee.

Zie je liever andere combinaties? Top want ze hebben er veel! Dus voor iedere liefde wat wils 😉 En de valentijnscollectie van bloomon is verkrijgbaar vanaf € 19,95 en te bestellen vanaf 1 februari via bloomon.nl/valentijn.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.