Zonnebloemen als droogbloem in de nieuwe Flowergram

Goed nu we weer met z’n alle thuis gaan werken, is het fijn om het huis gezellig te hebben. En om nu altijd bloemen in huis te hebben, heeft Bloomon Flowergrams met droogbloemen ontwikkeld. Ik kreeg een hele bijzondere met Zonnebloemen van veredelaar Takii.

Droogbloemen zijn HOT. En dat hebben ze goed begrepen bij Bloomon. Met een eigen podium voor de Takki Zonnebloem hou je het zomergevoel makkelijk vast. 

Dit leuke pakketje kreeg ik van Pull Position die samen met Coebergh pr de zonnebloem langer op de kaart zetten. Heerlijk!! Creatieve uitspattingen zoals twee jaar terug in het Van Gogh museum, mag ik dit jaar geheel coronaproof in m’n eigen kamertje gaan doen! Want er zat naast het droogbloemen pakket een schildersezel, doek en verf. Heerlijk ontspannend!!

En ook volgend jaar in de tuin komen de Sunrich Orange te staan, want een zakje Takii zaadjes zitten ook in mijn brievenbus geluk!

Flowergram met Zonnebloem Sunrich Orange

In wol verstopte droogbloemen (Wol ter bescherming, een keer wat anders dan al dat plastic). Bijzonder leuk om te ontvangen door de brievenbus!

Met de Flowergram kan je volledig naar eigen inzicht je bos samenstellen. Er zitten namelijk negen gaten in het voetstuk (en je krijgt 12 bloemen!) Natuurlijk wil ik ze allemaal gebruiken, dus sommige gaatjes kregen twee stelen zo creatief van me ;’).

Tips om droogbloemen te schikken

  1. De droogbloemen zijn zowel fragiel als atletisch. Een beetje hangen en schuin staan hoort erbij. Dit maakt het stijlen juist zo leuk.
  2. Droogbloemen als de Sunrich zet je liever niet in vochtige ruimtes. Dan zakken ze helaas als een puddinkje in elkaar.
  3. Fel zonlicht worden de bloemen bleker. Dus zet ze liever op een schouw, bureau, slaapkamer of zelfs op je wc. 
Ook je werkplek  (in dit geval dus thuis ;’)) opfleuren?!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.