Dahlia Mania bij de dahliavelden van Fam Flowerfarm

Dahlia knollen in volle bloei zien? Fam flowerfarm weet daar wel raad mee. Linda en Marlies bieden consumenten (en vooral ‘bloemengekkies’) een uniek kijkje achter de schermen! En YESS ik mocht ook weer rondhuppelen tussen deze geweldige grote dahlias! Kijk je mee?

Bloemenpracht op instagram

Fam Flowerfarm ken je misschien al van instagram. Ze hebben namelijk DE fleurigste instagrampagina met groot bereik. En hun velden (dahlias, maar ook narcissen en tulpen!) zijn een waar instagram hotspot geworden voor wereldwijd publiek!

Wat ik begin dit jaar zag bij de tulpenvelden van de powervrouwen; oa. fransen en russen die speciaal invliegen om deze prachtige velden live te kunnen zien… en dit is bij ons gewoon “om de hoek!” Wat een luxe :).

The faces behind: Linda en Marlies!  Zeer vrolijke, gezellige hardwerkende onderneemsters met hun familiebedrijf Fam flowerfarm. met 3 hectare en 250 verschillende soorten aan dahlia pracht. Was het echt weer een feest toen ik de uitnodiging kreeg voor een instagram meeting!!  

Jarig tussen de bloemen

En onder het mom van gezellige plukmomentjes delen… Vandaag mocht ik mijn 25e levensjaar (oke koe +2 dagen haha) beginnen tussen de bloemen (zeg nou eerlijk, zijn er betere plekken te bedenken?! Nee..inderdaad haha, want dit is de dahlia heaven!!!). Met een heerlijke gezellige lunch met prachtig uitzicht, begon het ‘klik’ avontuur.

Bloggers mania 

Bij de lunch waren veel gezellige bloggers aanwezig. Die allemaal net zoveel foto’s maken, als dat ik doe. Wellicht vind jij het ook leuk om even te klikken naar de fleurige dames hieronder 🙂

Primeurtje 

Wat een te gekke primeur was. ZE GAAN EEN BOEK SCHRIJVEN. Een fijne samenwerking met Katja. Ik ben echt heel erg benieuwd, deze komt naar verwachting volgend jaar uit!!!

En een ander primeurtje, NU NU is weer de eerste en mooiste soorten te bemachtigen in de fam webshop. WHOEP!

Ps. Linda en Marlies staan NU ook in de Libelle

Geluk is.. lopen door een veld vol bloemen

Ook enthousiast geworden? Boek dan zelf ook een bezoek bij Fam flowerfarm’s website: https://www.famflowerfarm.nl/bezoek-ons/dahliavelden & Maak ook net zoveel foto’s ;’) en get the happy feeling.

Meer happy feelings koekeloeren? Check de dahlia Fam flowerfarm blog van vorig jaar:

Binnenkijker: Lunch + dahliavelden van Fam Flowerfarm

Vergeet de dames ook zeker niet te volgen op instagram

[jr_instagram id=”13″]

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.