Binnenkijker: Lunch + dahliavelden van Fam Flowerfarm

Dahliavelden zover het oog reikt. Heerlijk om tussen deze bloemen je lunchtijd door te brengen. Picknick 2.0! Lees je mee?

Hoe ik in het voorjaar nog door de tulpenvelden huppelde (hier kan je dat terugkieken: Binnenkijker; Fam flowerfarm DE mooiste tulpenvelden van NL ) Was ik 31 augustus (de dag naar mijn verjaardag HEERLIJK om zo je 24’e levensjaar te starten!!) te gast op de instameeting/lunch van de dames van Fam Flowerfarm. Samen met allemaal lieve vrouwen die bloggen, vloggen en/of helemaal koekoek zijn van bloemen. Heerlijk om met een overvloed aan inspiratie aan een tafel te zitten. #liefdevoorlossebloemen ;’)

Famflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen-158

Lunch vs. fotolocatie

Wanneer het voorstelrondje gedaan, de buikjes vol waren, was het tijd om te fotograferen. En echt iedereen had een toeter van een lens bij zich om, de dahlia’s en elkaar op de gevoelige plaat vast te leggen.

Tippie: als je nu al denkt GOOOODDDD DIT IS AWESOME. (ja ik hoor je denken, eng he ;)) tussen de tulpenvelden kan jij ook koekoek worden! Want je kan je dus ook gewoon aanmelden (tegen een kleine vergoeding – tijd = geld yesyes) om foto’s te maken dit voorjaar bij fam. flowerfarm tulpenvelden 🙂 = www.famflowerfarm.nl/bezoek-ons

Famflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen
Oh en tip2: Probeer dan ZEEEKER wat andere poses. Wan moi met de: ” VRIEEEENDD dit is toch geen losse bloem, WAT ZWAAR zoveel dahlia’s” blik – plakt niet zo lekker op een foto

En nu de beelden van die super leuke lunch:

Famflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen

Dahlia’s kort houdbaar? ECHT NIET. Tegenwoordig zijn de dahlia’s zo goed veredeld dat ze een vaasleven van sowieso een week hebben gekregen (vroeger 4 dagen) Vandaar dat ze ook mega populair in alle instagram pics – je blijft maar foto’s maken. Famflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen-21

Oh en die Dahlias zien die opa in zijn tuin heeft gestopt (lees je hier terug hoe we dat deden: Dahlia’s planten; pluktuin in aantocht – Ja die van die pluktuin die we maakte, waar ik niet van durfde te plukken toen die uiteindelijk ‘plukbaar’ was DIE (trouwens dahlia’s MOET je juist ‘ plukken’ hoe meer bloemen je plukt hoe meer knoppen hij aanmaakt voor nieuwe bloemen :))) LIVE zien bloeien op een meterslang veld, is toch wel erg magisch.

Famflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen

Liefde voor GOODIES

We kregen super lief! tulpen en narcissen mee (dat wat waar Marlies en Linda + fam ;)) ook laten groeien en bloeien op enorme velden!) Geduld is hierbij een schone zaak: tulpen en narcissen mag je pas oktober/november in de grond stoppen. (April-mei leggen alle vogels een ei = dan heb je ook jouw voorjaarsbloemen stalend in de tuin – of opa’s tuin in dit geval :)) (en yes je kan ze ook kopen: www.famflowerfarm.nl  )

Famflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen-216
Nieuwe soortjes die EN lijken op een ster EN met zijn open hart heel veel bezige bijtjes aantrekt LOVE IT!

Marlies en Linda van Famflowerfarm

Wat een geweldig leuke lieve dames! Ons (wanneer je naar beneden scrollt zo, heb je er een beeld bij :)) zo dicht bij hun huis, een kijkje in hun leven geven. Enorm veel respect hoe ze dit aanpakken. Hun instagram is echt booming en zo lekker down to Earth met een enorme passie.

Famflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen
Marlies van Fam. Flowerfarm
Famflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen
Jowey Winnie – de dahlia die echt helemaal een bolletje wordt! GAAAAF
Famflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen
Linda van Fam. Flowerfarm

 

Wanneer kan ik dahlia’s zelf in de tuin zetten?

Ook dahlia’s in jouw pluktuin? 1 januari kan je de knollen weer kopenkopenkopen (anders dan kijkenkijkenkijken) ook bij famflowerfarm. DAT ZIJN DAN DEZE SHINEY FOTOGENIEKE LANDKNOLLIES. Vandaag is de  ‘kortwieker’ (maaier!) eroverheen gegaan en heeft alle koppies eraf gehaald (HUILEN) maar het is voor een goed doel. Alle energie gaat nu volledig naar de knol, zodat de oogst (van de knollen dus) straks helemaal top gaat zijn & voor de export en verkoop aan jou, de directe consument, ook in 2019 kan genieten van de dahliapracht.

Famflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen

De leukies die ik mocht leren kennen tussen de dahliavelden.

Jorien van Bloematwork

Maruska van Roestompoes

Sylvia van Bloemenzijnhip 

Leoni van happymondayblog

Elske en Wimke

Fam flower farm dahlia velden - foto's - lossebloemenFamflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen-3

Getrud van thuisopnummer14

Sabrina van Sabrinavisual

Famflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen-

Famflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen
Sabrina heeft DE blouse voor ‘t #liefdevoorlossebloemen visite kaartje 🙂 LOVE IT
Hou jij van dahlia’s?

Famflowerfarm dahlia velden - foto's - lossebloemen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.