HAPPYCOLORSBV gekleurde bloemen waar je vrolijk van wordt!

I LOVE SUMMER – het is de beste week van het jaar (ja tegeltjes wijsheid en afgezaagde quotes – ik ben fan). Maar hoe hou je al die vrolijkheid vast nu het weer 14 graden is (met regen, maar hey dat weetje hier in NL ;)) NOU?!, speciaal voor jou met een vleugje zon en een beetje regen; de regenboog gekleurde bloemen!! En als je nou denkt HUH… lees dan snel verder.

Dat ze praalwagens maken met bloemen: Bloemencorso een mooi bloemenfeest met het wauw-effect wist je misschien al, maar dat je ook gekleurde bloemen hebt, die niet ‘ natuurlijk’ zijn misschien nog niet.

gekleurde bloemen blog happycolorsbv bloemenfoto's Chelan Bakker - Lossebloemen.nl bloemenblog chrysant
Een anjer voor jouw kanjer?

Tegenwoordig kunnen ze serieus ELKE KLEUR bloem maken die je maar kunt bedenken & nu ik deze beauty’s zag staan (iets met liefde voor losse bloemen) had ik het WAUW-effect te pakken. HOE DOEN ZE DAT

Gekleurde bloemen

Nou, ik kan je vertellen dat pinterest er vol mee staat met de how to’s om van witte bloemen (dat is dus) het gekleurde bloemen te maken.

gekleurde bloemen blog happycolorsbv bloemenfoto's Chelan Bakker - Lossebloemen.nl bloemenblog chrysantWil je het zelf proberen? > DIY witte bloemen kleuren.

En als je het moraal van ‘het pintrest DIY’ geheim dan ook gelijk wilt weten: steel in snijden en in de kleurstof (met een beetje water mengen) stoppen en dan wachten. (Met als resultaat vaak maar 1 blaadje gekleurd).

Maar of het daadwerkelijk ook zo werkt met deze beauty’s. Misschien doen ze het wel net als in Alice in wonderland ; the queen of hearts die schreeuwt > witte bloemen moeten rood worden & dat ze massaal de bloemen kleuren! Ik vind het in ieder geval prachtig om te zien!

gekleurde bloemen blog happycolorsbv bloemenfoto's Chelan Bakker - Lossebloemen.nl bloemenblog chrysant

Mocht je nou zeggen “Ja potverdikkie Chelan, ik heb meivakantie en dus TWEE weken vrij; ik ga dit testen” .Deel het dan zeker met de #liefdevoorlossebloemen op instagram! Is toch wel een tipje als het regent.. want hoe meer kleur hoe beter + als het jou wel lukt is dat uiteraard een mega doorbraak! ;))

HEBBEN HEBBEN HEBBEN

Denk je; wauw TOOOFFFF die gekleurde bloemen! (en ben je net als mij gewoon heel blij dat EEN ANDER het kleurwerk doet (en daar ook echt skills in heeft, niet onbelangrijk)) is www.hovenendemooij.nl  degene waar een bloemist terecht komt wanneer jij vraagt; ‘ HEY, heb jij dat ook in jouw assortiment? ‘ 

Ook geeft Happycolorsbv.nl  informatie over deze gekleurde regenboog rozen, regenboog gerbera’s, regenboog anjers… ja je snapt me, alle regenboogbloemen 😉 (trouwen niet alleen regenboogbloemen, ze doen veel meer met kleur & ook andere kleurcombinaties kan je in het wild tegen komen – en op die site zien dus ;)) gekleurde bloemen blog happycolorsbv bloemenfoto's Chelan Bakker - Lossebloemen.nl bloemenblog

EN, wat ik vond (ja ik google ook wel eens haha) www.regenboogroos.nl dat je daar direct gekleurde regenboog rozen kan kopen zonder dat je een bloemist hoeft lastig te vallen!

Easy online een regenboog roos bestellen > vanuit je luie stoel > in pyjama en b&j vegan ijs (en vegan newyorkpizza (best te doen!) of vegan domino’s  / ja als veganist is het een mooie tijd om te leven – alle junkfoods worden weer eetbaar ;))) – in chillmodus dus!gekleurde bloemen houtjetouwtje blog happycolorsbv bloemenfoto's Chelan Bakker - Lossebloemen.nl bloemenblog

In welk vaasje stop ik gekleurde bloemen?

Losse bloemen en zeker bijzondere losse bloemen horen in fijne vaasjes. SO. Mijn gewonnen vaas van houtje-touwtje is spot on voor de gekleurde gerbera’s. Het zijn de nog altijd hippe reageerbuisjes die het goed doen in huis & deze vaasjes zijn stoer jasje gestoken (gerecycled hout die Loes en Rogier omdopen tot handgemaakte Eye-catchers – net als de bloemen. MATCH MADE IN HEAVEN)gekleurde bloemen houtjetouwtje blog happycolorsbv bloemenfoto's Chelan Bakker - Lossebloemen.nl bloemenbloggekleurde bloemen houtjetouwtje blog happycolorsbv bloemenfoto's Chelan Bakker - Lossebloemen.nl bloemenblog

Hierin kan je goed zien dat (ja je moet bloemen schuin afsnijden) de stelen gekleurd zijn. Geeft weer een super leuk effect & kan je nieuwsgierige aagjes gelijk erop wijzen KIJK DAN ZO ZIT HET.

gekleurde bloemen houtjetouwtje blog happycolorsbv bloemenfoto's Chelan Bakker - Lossebloemen.nl bloemenblog

Word jij ook happy van regenboog gekleurde bloemen?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.