MEI tijd voor de trendkleuren dit seizoen; Iittala en bloomon bloemen

Elk seizoen heeft zijn charme. Maar als in mei elke vogel een ei legt, weet je dat het weer lekker weer gaat worden EN DAT IS TOP! De grote schoonmaak in de meivakantie en nieuwe bloemetjes (hallo de pioenen) maken deze maand weer hun entree 🙂 In mei is het dus zeker fijn om te weten welke kleuren het helemaal zijn. Met behulp van trendymerk Iittala fijne vazen en bloomon Goes losse bloemen kom je er achter. Lees je mee?

” iITTALA KLINKT ECHT SUPER ITALIAANS! MAAR IPV VAN IJSJES EN LEKKERE PIZZA’S IS HET EEN SCANDINAVISCH MERK DIE ZICH KENMERKT AAN HET MINIMALISTISCHE DESIGN. mINIMALISTISCH & LOSSE BLOEMEN GAAN HAND IN HAND!”
Iittala en bloomon bloemenfoto's Lossebloemen.nl bloemenblog trendkleuren mei
De bouvardia, anemoon, kersenbloesem, fresia, scabiosa en de roos. TOON IN TOON is het in de maand mei helemaal. Met nog altijd de rustgevende pasteltinten zorg je dat je huis helemaal zen is. PS. zie je dat paars in het glas al een entree gaat maken (paars zag ik in januari al heel veel op de trendbeurs in Parijs) Ook de donkere variant zorgt dat je niet tegen vies water aankijkt (je moet toch altijd een drupje chloor in het water doen 😉 en dat je hem een lange tijd in huis kan combineren!
Iittala x bloomon

Iittala introduceert een geheel nieuwe vaas in de Kastehelmi serie. Ook doen de natuurkleuren aqua en mosgroen hun intrede in edities van de Kastehelmi, Aalto en Ruutu vazen. Want de uitgebreide en veelzijdige collectie vazen is geschikt voor alle typen bloemstukken; van een aantal losse bloemen tot een volle bos.

Ken je dat kleurtje op de muren van huizen als je door Duitsland rijdt? NEE? nou grote kans als je van dit kleurtje (achtergrond houdt) je instant verliefd bent op Duitse huisjes 😉 De koraal kleur! past perfect bij het zeeuwsknoopje en de varen
Iittala Vaasinspiratie

De vazen zijn op vakkundige wijze met de hand gemaakt. Iets wat perfect aansluit bij het thema van de voorjaarscollectie van online bloemenservice bloomon: ATELIER – The art of creating. “Verwacht energieke stelen in sprankelende kleuren, zoals geel, roze en babyblauw.

Iittala en bloomon bloemenfoto's Lossebloemen.nl bloemenblog trendkleuren mei lossebloemen
‘Minimalistische colorblocking’ zo mag je deze trend wel noemen.  Want geel maakt weer zachtjes (is hij ooit weggeweest vraag je je nu af he ;)) intreden en met rood knallen de losse bloemen : koraalbloem JATROPHA en de Nederlandse tulp.

Iittala en bloomon bloemenfoto's Lossebloemen.nl bloemenblog trendkleuren mei lossebloemen

Met de zorgvuldig gekozen bloemen, die vers van de kweker komen, kan iedereen zelf de meest fantastische bloemstukken maken. Iittala en bloomon hebben elkaar gevonden in vakmanschap en moedigen aan je creativiteit naar boven te halen. Welke trendkleur vind jij het mooist?

Iittala en bloomon bloemenfoto's Lossebloemen.nl bloemenblog trendkleuren mei lossebloemen
Dit glas is als dauwduppels in het vroege zonnetje op de Veluwe (LOVE) DE anjer en het rode Zeeuws knoopje komen in deze setting perfect tot hun recht. Natuurlijke en zachte kleuren zijn het in mei helemaal.
Iittala en bloomon bloemenfoto's Lossebloemen.nl bloemenblog trendkleuren mei
Clematis, dahlia, Zeeuws knoopje, anjer, Astrantia

Hoe je van losse bloemen een bloemenkroon maakt (hallo bijna festivalseizoen) lees je hier terug: DIY bloemenkroon maken losse bloemen workshop Bloomon

Iittala en bloomon bloemenfoto's Lossebloemen.nl bloemenblog trendkleuren mei lossebloemen
In love met de 2018 collectie van Iittala. Geniet van het licht, de ranonkels, de laatste tulpen en de eerste pioenen. Maak er een feestje van en kies de trend kleuren die JIJ mooi vindt. Want het is een seizoen om te stralen. Mei maand straalmaand!

en de hele collectie van iittala kan je hier aanschouwen. 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.