Je eigen plukboeket bestellen met gerbera’s van Bloommakery

Twee minuten scrollen 5 tikken en je eigen virtuele bos samengesteld? Klinkt als toekomst muziek toch? NA-NE! Het kan al bij Bloommakery met de mooiste gerbera soorten!

Het bloemen concept

In tijden van corona hebben veel kwekers ook nagedacht “wat kan er anders” of bij in dit geval. De By LG flowers  heeft wat voor ons als consument bedacht; Het virtueel plukken van je boeket bloemen. Want hoe gaaf is het om verse gerbera’s helemaal naar eigen inzicht samen te stellen en netjes bezorgd aan huis te krijgen?

Hoe wat waar?

Vanuit je luie stoel met laptop of smartphone bestel je eenvoudig en snel je eigen samengestelde bos germini’s. Je mag uit alle soorten die in de kas groeien kiezen, en helemaal ontwerpen naar eigen kleurstellen van jouw huis.

Helemaal samengesteld naar eigen inzicht

Op de website van Bloommakery stel je je eigen bos helemaal naar wens. Ga je voor de trendkleuren (als Brave ground, de kleur van 2021. Deze zacht bruine kleur staat perfect bij de indian summer vibes, die weer goed te vertalen is met kleurrijke gerbera’s). Daarom koos ik als voorbeeld warme kleuren voor in mijn boeket.  

Kies en pluk!:

Gerbera’s zijn er in vele kleuren en verschillende vormen. Pluk jouw favorieten voor jouw unieke boeket.

Kies het bezorgmoment!:

Wil jij jouw boeket zo snel mogelijk in huis hebben of komt een dag later beter uit? Jouw ideale bezorgmoment kies je helemaal zelf.

Geniet!:

Het is echt waar: Bloemen maken mensen blij. Bij je boeket krijg je tips om extra lang van jouw zelf geplukte boeket te genieten.

Bloemen van de teler

Je sleept dus digitaal gerbera’s in jouw eigen boeket.  Net hoe jij ’t mooi vindt.

 

Eenmaal tevreden klik je op volgende. Hier krijg je de optie om een vaas toe te voegen en evt. een kaartje (cadeautjes zijn leuk, maar voor jezelf nog leuker ;’))

De voordelen van digitaal je eigen boeket samenstellen bij Bloommakery

  • Voor ca. 2 euro kan je kiezen voor avond bezorging. Hierdoor kan je al HUUUL snel genieten van een verse bos samengestelde gerbera’s. Dan moet wel de bos voor 11 uur zijn besteld diezelfde dag. En anders gratis bezorging als je de deadline van 11 uur hebt gemist.
  • 9 dagen bloei garantie!
  • Gerbera’s hebben geen geur, dus een fijne bloem voor mensen met een beetje hooikoorts.
  • Vers van de kweker
  • Het eigen bosje samenstellen van gerbera’s met al die kleuren vind ik ook een dikke plus!Florist Holland bv blog lossebloemen- binnenkijker bij veredelings- en vermeerderingsbedrijf van gerbera snijbloemen en potplanten

https://bloommakery.nl

BONUS TIP: Zelf je gerbera’s in de kas van bloommakery plukken! 

Meld je aan voor zaterdag 3 oktober, pluk de gerbera’s uit de kas dag! Super leuk en coronaproof (mega kas!) 1.5 meter kan dus worden aangehouden + je hebt een keuze uit drie tijdslots. Happy plukgeluk;

bloommakery.nl/plukdag-3-oktober

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.