Jurianne matter: makkelijkste zelf-maak-boeket!

Jurianne Matter met haar minimalistische style en liefde voor papier, craft, rituelen, tradities, lieve printjes is er eentje om in de gaten te houden. Plus alles wat ze maakt is ecovriendelijk geproduceerd. In 2019 waagt ze zich aan heuze boeketten. Lees je mee?

juriannematter NIEUW ONTWERP- kore - veldbloemen Het makkelijkste zelf-maak-boeket!ShowUp staat weer voor de deur, en wanneer er nieuwe ” Bloom like” hebben dingen worden gepresenteerd, is lossebloemen daarbij ;).

KORE boeket

Voor deze bos bloemen of voor een mooie krans heb je alleen de inhoud van Jurianne’s setje nodig. Er hoeft niets geknipt, niets geplakt, alles is voorgestanst en gerild en de bloemstelen – het draad – zit er gewoon al bij.

juriannematter NIEUW ONTWERP- kore - veldbloemen Het makkelijkste zelf-maak-boeket!

HOW TO BQ:

Knip het bloemdraad op de door jouw gewenste lengte, rijg het door de voorgestanste sleufjes en stel je bos zelf samen.

“Het idee voor deze bloemen kreeg ik toen ik door een groot veld langs het water liep: er waren rietpluimen, distels en gekke gras- en varensoorten, dat was zo’n mooie wilde combinatie!” – Jurianne Matter

Kore(n)schoof krijgt een nieuwe betekenis met  de nieuwe KORE van Jurianne

Kore (genoemd naar de dochter van Demeter, de Griekse godin van de landbouw) is een dubbel duurzaam boeket: het verwelkt niet en het heeft rustige kleuren die naadloos in je interieur blijven passen. Ook los zijn de bloemen een subtiele blikvanger in je woonkamer. Met deze 10 losse papieren bloemen kan je eindeloos aan de slag met stylen! 

Bovendien is Kore het ideale brievenbuscadeau, het platte A-4 formaat is gemakkelijk in een enveloppe te versturen. Nooit meer je boekencadeau missen 🙂

ShowUP event: nieuwe hebben dingen

Op zondag 3 en maandag 4 februari a.s. is er weer een editie van deze bijzondere vakbeurs in de home en gift branche. Stand G339 (hal2) staat dit nieuwe boeket te shinen!

Juriannematter Showup 2018 Najaar - foto's - lossebloemen

Vorige edities showup koekeloeren: 

ShowUP najaar De trends + BLOEMEN SPOTTEN

ShowUP 2018 de trends beurs voor home en gift

Wil je meer lezen over Jurianne haar ontwerpen of dit nieuwe Boeket ontwerp? : juriannematter.nl

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.