YOSHIKO: duurzaam interieur in 2019

Yoshiko heeft gave trendy hebbedingen die maatschappelijk verantwoord worden gemaakt EN duurzaam EN Fairpay zijn. In 2019 is DE tijd voor een kleine revolutie WHOEP. Lees je mee? 

In het bewuste merken rijtje als die van Seepje, Foekjefleur en Boromini is Yokosiko een gaaf interieurmerk die ook denkt aan de natuur, en ze gaan verder dan wij gebruiken ‘minder plastic’.

 Want waar 2018 met bewustzijn van ‘ het hoarden’ (minimalistisch leven -mede thanks to Netflix, die af en toe ook, naast fijne series , goede docu’s online zet). Is 2019 (wat mij betreft) het jaar waar we gave merken gaan ontdekken. Merken die op een goede manier geld verdienen, met passie + die het beste voor hebben met moeder natuur (no Global warming gezeur, gewoon fijne merken met de juiste blik. Geen fastliving/fastfashion dat is zooooooo 2018).

Yoshiko home – Upcycling Woonaccessoires 

Als een kaars in een kokosnoot of plantenbakken gemaakt van zeegras. Thuis waarborgt de essentie van het leven. Je kunt er ontspannen, je zintuigen kalmeren. Relax mode ‘on’. Mooie spullen voor thuis dat is waar het merk Yoshiko het voor doet! 

Yoshiko home - interieur Lossebloemen.nl

Yoshiko staat voor kwaliteit van leven, van minder stress naar meer innerlijke rust.

Uitsluitend met duurzame, organische materialen of met veilige alternatieven als de natuur hier niet in kan voorzien, worden interieur hebben dingen gemaakt.

Yoshiko gebruikt enkel recyclebare (en waar mogelijk biologisch afbreekbare) verpakkingen!  En is uitdrukkelijk tegen kinderarbeid en iedere vorm van werken onder dwang, ongeacht leeftijd. 

Lisa van Roode

Lisa van Roode is de oprichtster van Yoshiko. Zij werkt al jarenlang in de mode, waar ze voor bekende winkelketens grote volumes kledingstukken produceert in het buitenland. Onderweg kwam ze veel wantoestanden tegen in fabrieken en ateliers. 

Het gevoel van onrecht bleef aan haar knagen als ze door de straten van Dhaka reed langs krotten- en sloppenwijken. 

“Ik wil de artisans een beter bestaan geven, door met ons design en hun vakmanschap een beter bestaan op te bouwen” – Lisa van Roode

Dit doet ze met Yoshiko, haar eigen opgezette home ware label > woonaccessoires van natuurlijke materialen die zijn fair en eerlijk gemaakt!

Lifestyle homeware brand available at locations across the globe. #handmade #fairtrade #sustainableliving #dogoodfeelgood #goodies #yoshikoatmyhomeYoshiko home - interieur Lossebloemen.nl

Trendz Gorinchem

Yoshiko zag ik voor het eerst op de Trendz in Gorinchem afgelopen 14 januari. Hier zag Lisa (bosslady!) dat ik foto’s aan het maken van de gespoten ananassen (TRENDY!). Ze had deze meegenomen uit Thailand waar ze woonde, en vertelde over haar opgezette merk. Liefde voor mensen met een passie, ze stralen!

In de nieuwe voorjaarscollectie van Yoshiko home vind je naast nieuwe manden en tapijten van oa. zeegras, palmrope, waterhyacint en jute ook gerecycled glaswerk & bananen bast potten en plantenhangers van jute kokosnoot en recycled glas!

Dit vaasje is helemaal perfect voor losse bloemen EN de plantentrend: Hydroponie

Yoshiko home - interieur Lossebloemen.nl

Vind jij duurzame en ethisch verantwoorden merken a go?

Meer lezen over dit merk? 

yoshikohome.com  &  op Instagram.com/yoshiko_homeware/

Eén antwoord op “YOSHIKO: duurzaam interieur in 2019”

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.