Nieuwe trend kleur van ‘t jaar 2022! BRIGHT SKIES van FLEXA

Haal de FLEXA kleur van het jaar 2022 Bright Skies™ in huis!

Wauw wat een prachtige kleur weer van Flexa. 2022 mag de donkere wolk die we twee jaar nu boven ons hebben gehad laten gaan. Geen lockdowns geen codes alleen maar bright skies! Een perfect gekozen kleur wat mij betreft!

Bright Skies™ is een luchtige, lichtblauwe tint die een nieuw begin uitstraalt. Het weerspiegelt de grenzeloze lucht om ons heen, haalt een vleugje natuur naar binnen en brengt elke leefruimte tot leven. Het is ook een kleur die goed past bij veel andere kleuren: van zachte neutrale tinten tot vrolijke felle kleuren.

Het thema en de Kleur van het Jaar 2022

Het overkoepelende thema voor 2022 is ‘Een teug frisse lucht’. Heleen van Gent, Creatief Directeur van het Flexa ColorLab®: “Door de wereldwijde pandemie is ons leven, zowel sociaal, economisch als ecologisch, onder een vergrootglas komen te liggen. We hebben opnieuw bekeken wat echt belangrijk is voor ons: familie, vrienden, thuis, de wereld om ons heen. Onze kleur van het jaar is daarom een lichte, luchtige en optimistische tint die een nieuw begin uitstraalt”.

Vier trends, vier paletten.

Rondom de Kleur van het Jaar zijn paletten gemaakt met kleuren die gemakkelijk zijn toe te passen en die de verschillende trends reflecteren. De kleurpaletten staan voor vier trends, namelijk de veranderende rol van ons huis, de natuur als bron van alles, de troost en inspiratie die we vinden in kunst en tot slot empathie en openheid waar we behoefte aan hebben.

Hét Flexa Kleurentrends 2022 palet: 

Studio Kleuren

Het kleurpalet van 2022 is gerelateerd aan de trend ‘De kracht van verbeelding’. Heleen vertelt: “Kunst en cultuur brengen vreugde, troost, inspiratie en saamhorigheid. Ze geven ons de kans om te ontsnappen aan het alledaagse leven, op te laden en meer lichtheid te voelen.” De Studio Kleuren zijn rustgevende kleuren voor de ziel. We hebben allemaal een plek nodig waar we kunnen ontsnappen, een plek die ons inspireert en waar we kunnen wegdromen.

Het Studio palet, met luchtige roze, rode en sinaasappeltonen maakt van elke ruimte een veilige haven. Dit zijn kleuren die troosten en kalmeren, en die elke kamer warmte, zachtheid en een vleugje glamour geven. In combinatie met Bright Skies™ brengen ze een kleurenschema tot leven. Ze zijn zacht en subtiel en maximaliseren het daglicht.

Workshop Kleuren

Het kleurrijke Workshop palet is perfect voor het veranderen van een ruimte die meerdere functies heeft. Dit palet is ontstaan uit de trend van de veranderende rol van ons huis. Energieke tinten geel, roze en groen. Het zijn krachtige kleuren, die goed bij elkaar passen en die perfect samengaan met de Kleur van het Jaar Bright Skies™. Door de Workshop Kleuren met elkaar te combineren krijgt elke ruimte direct een frisse look.

Je kunt specifieke zones aanbrengen in een multifunctionele kamer of een visuele verbinding maken tussen ruimtes.

Greenhouse Kleuren

Bright-Skies Kleurenpalet Greenhouse

De natuur als bron van alles! De natuur is een natuurlijke noodzaak. Al jaren kunnen en willen we daar niet omheen. Daarom is verbonden zijn met de natuur zo belangrijk omdat het goed is voor de mens. Met de Greenhouse Kleuren kun je de positieve effecten van de natuur naar binnen halen. Lichte, natuurlijke tinten groen, grijs en blauw. Deze kleuren combineren moeiteloos met Bright Skies™.

Kleuren palet: Green house

Dit palet weerspiegelt het buitenleven. De natuurlijke combinaties laten je goed voelen en brengen een explosie van frisheid in elk interieur.

Salon Kleuren

‘Tijd voor nieuwe verhalen, tijd voor empathie en openheid.’ Dat is de trend die past bij het Salon palet. De luchtige neutrale tinten van het Salon palet zijn, gecombineerd met Bright Skies™, perfect om elke woonruimte een nieuwe start te geven. De tinten zorgen in iedere kamer voor een neutrale en open achtergrond waarop elke mix van meubels tot zijn recht komt. Neutraal maar nooit saai: Salon Kleuren geven lichtheid aan een interieur en brengen een positief en toekomstgericht gevoel. Dit zijn perfecte ingrediënten voor een nieuwe start.

Kleurentrends 2022 bij je thuis

De Studio Kleuren worden binnen de Nederlandse verfmarkt aangeboden onder het Flexa Kleurentrends 2022 palet. Dit palet bestaat uit tien zeer goed toepasbare interieurkleuren waaronder Bright Skies™. Alle kleuren uit de vier ColourFutures™ paletten zijn te mengen in Flexa Lakken en Muurverven. Meer infomatie over deze kleur EN/OF een van de  vier kleurpaletten als Flexa Kleurtester bestellen? Kijk dan op Flexa.nl.

Hoe ga jij bright skies combineren in huis?

#Flexa #Kleurentrends2022 #Kleurvanhetjaar2022 #BrightSkies #CF22

Salon kleurenpalet

Let’s make your life more Bloom. -Lossebloemen.nl​

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.