Kurkuma bloemen; The new kid om online te bestellen

Naast zijn Tuin- en Akkerbouw studie runt Dean zijn eigen specialty webshop in kurkuma bloemen. Exotische schoonheid gewoon van Nederlandse bodem!

Kurkuma bloemen, van superfood naar super bloem

Hoe fantastisch is het als je in plaats van gele handen krijgt van het schillen van de geelwortel (de kurkuma die je in de supermarkt kan kopen) een mooie bloem tot leven kan brengen? Uh ja oke, ik moet je eerlijk bekennen dit is een beetje een ‘droom beeld’ van alle zaadjes/knollen die ik nu zie (zal wel omdat ik graag een pluktuin creëer deze zomer haha).

Pluktuin van geelwortel?

Dus mijn leek vraag heb ik aan Dean moeten voorleggen. Die lachte heel lief want die superfood, de geelwortel die je in de supermarkt koopt… komt helaas geen fantastische bloem uit.

De kurkuma’s waar de kurkumastore zijn bloemen vandaan haalt gebruikt het broertje van de supermarkt variant. Dus helaas, een plukgeluk in de tuin lukt niet met stukjes geelwortel haha. Maar geen nood als consument kan je kakelverse bloemen in huis halen via de kurkumastore.

Kakelverse Kurkuma’s beginnend met de letter K.

De boeketten in de webshop van de kurkumastore beginnen geheel (on)toevallig met de letter K. Met boeket Karla, Klaas of Karen heb je altijd schik! Een boeket met een naam, extra motivatie om die Kar twee weken goed te verzorgen! Plus als je heel lief bent kunnen de kleine paarse bloemetjes ook uitkomen en zien dichtgaan als je ze thuis in de vaas zet.

Plukgeluk vers van de kweker, dat dan wel weer. Het is mooi om te zien dat je een jaar in de pandemie zeer weinig meer je huis uit moet. Kwekers zorgen gewoon dat ze ook vanuit hun kas bloemen kunnen versturen. I like it!

Ook benieuwd naar de fantastische kurkuma’s?

Bestel ze eenvoudig via kurkumastore.nl

Foto’s: Kurkumastore.nl

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.