Pluck Delft bloemenwinkel met focus op losse bloemen

Hoe ziet een moderne bloemenwinkel eruit? Pluck Delft heeft het antwoord! Lees je mee?

Van kleine vaasjes tot tafelstukken waar je u tegen zegt. Alles is mogelijk bij Pluck Delft, want wat de naam al doet vermoeden: je mag zelf je bosje bloemen plukken! (wat bij zoveel winkels niet kan). Een mega tafel met seizoensbloemen loop je tegemoet wanneer je hier binnenstapt. Maar waar deze gloedje nieuwe, moderne bloemenwinkel rekening mee houdt: NIET TEVEEL BLAD. 

Focus op losse bloemen

Van in cellofaan gerolde bossen bloemen bij ‘t tankstation tot bladboeketten bij een ‘klassieke bloemist’. Pluck Delft maakt hier korte metten mee.

Bij pluck laten ze de bloemen uitkomen zoals ze bedoeld zijn; in een vaas met genoeg ruimte zodat je van elke bloem kan genieten! Als in Bloomon style… maar nu kan je zelf je bijzondere seizoensbloemen naar wens combineren 🙂

Pluck delft bloemenwinkel met losse bloemen - bloemen blogPluck delft bloemenwinkel met losse bloemen - bloemen blog

Net even anders

Met de focus op duurzaam rollen, de dames van pluck (Marit van Schie en Tessa van Luijk) enkel in Kraft papier. Deze hebben ze gepersonaliseerd met een blauwe ‘Pluck’ stempel die handmatig op het papier wordt gestempeld. 

 & net als bij LOODS5 winkels: alleen pinnen is bij de dames mogelijk. De klanten zijn hier al aan gewend en het is een stuk makkelijker en veiliger. Naast het alleen pinnen concept, zijn ze ook aangesloten bij PIGGY; spaarprogramma die op de toonbank op een tablet staat geïnstalleerd. 

Wat zijn de kersttrends volgens pluck delft?

Velvet fluffy kerst items (als het fluffy kerstboom hangertje) en goud. Goud als in asparagus goud gespoten. Net even een beetje meer ‘glam’ in je bos bloemen. AL is het de bedoeling dat het gespoten asparagus niet in het water komt. (nog een trendje dus: glitter & glamour droogbloemen) 

Pluck delft bloemenwinkel met losse bloemen - bloemen blog

Dus ben je in de buurt van Delft:

Pluck is even speeltuin voor bloemenliefhebbers. je mag zelf je bloemen plukken. Of je nu gaat voor stylisch een paar bloemen los in vaasjes of een rijkelijk gevuld veldboeket. Door de ruime keuze aan seizoensbloemen raak je direct t geïnspireerd. Geluksmomenten zijn in deze bloemenwinkel gegarandeerd. 

Pluck delft bloemenwinkel met losse bloemen - bloemen blog

Pluck Delft tis open van Dinsdag t/m zaterdag op de Moslaan 2. 

Pluckme.nl

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.