Groene vingers Delft hotspot: hippe plantenwinkel

Instafamous hotspot in delft: Plantenwinkel GROENE VINGERS DELFT lees je mee?

Groene vingers Delft is DE plek om je planten hart te laten glimlachen. Want wanneer je weet dat #plantlady the #newcatlady is, kan je deze winkel niet overslaan.  De Urbanjungle lovers tot minimalistische yoga peoples. EVERYBODY need some plants (en zeker als je er maar 5 mag hebben, is het wel nice to have om de leukste planten in huis te showen).

Groenevingers delft plantenwinkel - bloemen blog

HEBBEN DINGEN en planten 

Midden in het centrum is deze hippe winkel te vinden. Een woonwinkel met onwijs veel planten (hallo stadstuinieren). Sfeervol alsof je op een beurs loopt.

Allemaal gestylde hoekjes en vet vriendelijk personeel! (het is misschien dat ik delft nog niet zo goed kende, maar bij pluck Delft zelfde ervaring – heb het in andere plaatsen zeker wel eens anders gezien!). 

Groenevingers delft plantenwinkel - bloemen blogGroenevingers delft plantenwinkel - bloemen blog

Ondernemen in ons digitale tijdperk

Karin (de eigenaresse) gaf toestemming om te fotograferen. En dat zonder te weten/vragen waar het voor was. Want hier weten ze goed dat social media POPPIN” is. Zelf is de shop namelijk niet van instagram  af te slaan. & door bekende bloggers (Van Petite Passport tot bloggers boekjes – als bartsboekje) ze zijn gespot & nu een must visit in Delft geworden en zeker voor instagram kiekjes. 

OA. Merken als Broste, vtwonen, Madam Stoltz, luchtzuiverende planten van ogreen en hippe planten als de strelitzia en ‘de nieuwe kerstboom’ Auracaria zijn hier in ‘t wild te spotten. Want wanneer je alles online kunt vinden, een fysieke winkel blijft ontzettend fijn. (Nu wist ik zeker dat de pot die ik kocht, ging passen bij m’n Ogreen luchtzuiverende plant! Lees: meten is weten)

Groenevingers delft plantenwinkel - bloemen blogGroenevingers delft plantenwinkel - bloemen blogGroenevingers delft plantenwinkel - bloemen blogGroenevingers delft plantenwinkel - bloemen blogGroenevingers delft plantenwinkel - bloemen blogGroenevingers delft plantenwinkel - bloemen blogGroenevingers delft plantenwinkel - bloemen blog

Kertcadeautjes voor een plantenliefhebber?

Tipje van mij voor jou: ga naar Delft! Deze leuke woonwinkel met planten is te vinden: Op Burgwal 23 te Delft: Groenevingersdelft.nl 

Ook in Delft zit Pluck Delft: Bloemenwinkel met alleen maar losse bloemen > Pluck Delft bloemenwinkel met focus op losse bloemen

Groenevingers delft plantenwinkel - bloemen blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.