Show-up event 2017 Beurs trends & inspiratie met losse bloemen

ShowUP is het event voor bloggers in Nederland. Want hier worden DE nieuwste trends op het gebied van home en gift van dit najaar gepresenteerd. En wat een toffe tijd krijgen we! Lees gauw verder.

Als je het leuk vind om trends te volgen, of gewoon het juiste kleurtje op de muur wilt hebben, zit al snel op social media.  Voorbeeld: Put your hands up, als je ooit deze hashtags hebt gebruikt; #vtwonenbijmijthuis #flairnl. Hierop inspireren we elkaar en dat is super. Daarom blijf je al met al blijf aardig op de hoogte van trends als die van showup.  Maar..

Er gaat echt niks boven zelf langsgaan bij een event/beurs. Omdat nieuwe producten daadwerkelijk zien, voelen en praten met de makers en vertegenwoordigers, echt geweldig is.

Daarnaast staan er op showup nog echt mensen die passie hebben voor wat ze doen.  Tevens zijn mensen die passievol over producten kunnen vertellen, de beste mensen.

Light yourself on fire with passion and people will come for miles to watch you burn

Binnenkomst showup 2017 met losse bloemen
Binnenkomst showup 2017 met losse bloemen

Showup is heel klein begonnen in 2013, maar is nu in 2017 echt groot met 300+ standjes! Twee keer per jaar wordt deze beurs gehouden. Doordat het aanbod zeer divers is kan je kijken wat er gaat komen, en als je een eigen zaak hebt, ook direct dingen bestellen.  Zowel net beginnende ondernemers als grote merken als het Deense merk HAY staan hier.

HAY op showup 2017 beurs met losse bloemen
HAY op showup 2017 beurs

Ik heb het dus al een beetje verklapt, afgelopen maandag ging ik ook langs bij de Nederlandse trend beurs voor Home & Gift. Hoewel het een Nederlandse beurs is,  zijn er inmiddels toch uit heel Europa retailers gekomen om hun producten te showen. En veel Scandinavisch design, want wij nederlanders zijn echt vol op het minimalistische ‘nordic living’ gevallen.

Dit zijn de najaarstrends voor 2017 gespot op showup

Als je nu denkt, goh, fijn.. maar wat zijn de najaarstrends dan van 2017?!

Om te beginnen met GOUD. Het is misschien omdat we het najaar ingaan, richting kerst. Want vrijwel elke stand had goud. Maar ook andere trends gaan zich aanbieden door retail Nederland:

Ps. Let je ook gelijk even op hoe deze merken losse bloemen neerzetten, om meer sales uit een beurs te halen. Want een huiselijke en bovenal gezellige setting doet ‘t ‘m.

Showup 2017 groen goud en losse bloemen
Veel groen, goud en jawel Losse bloemen! Zoals de artisjok, is met zijn paarse hartje echt een Eye-catcher voor de beursstand.

Veel foto’s worden er genomen door beursbezoekers van show-up event. De gouden hemelhangers van het Deense merk; Kajaskytte wordt niet overgeslagen. Ook het spuitje ecosysteem met gouden deksel is geliefd.

Tropical

Door middel van losse bloemen en jungle vibes had Doing Goods een tropische stand. Dus mocht je de goud trend ook willen?  zorg dan dat het iets van een jungle sfeertje heeft. Want jungle thema is nog steeds hot. Zo moet je denk aan palmbomen, ananassen, aapjes.  En wat dacht je van een diervriendelijk velletje als vloerkleed? doing-goods.com

Pink panter stand Á la show-up met goud en het jungle thema
Pink panter stand Á la show-up met goud en het jungle thema

Á la een merk die al vorig jaar gespot is in de bladen als ELLE. Echte Eye-catchers en bovendien heel veel goud. Zowel sieraden als statement woonartikelen. Bovendien had Á la veel met groen en kleurrijke bloemen gedecoreerd. a-la.nl

He! pink panter

Zoals je net al zag bij Á la stand, een hele roze achterwand bij de showspullen van &klevering. Veel standjes hadden roze wanden. Zelfs voor het najaar!

Daarnaast is het ook het gegeven dat deze roze trend nog wel even aanhoud. Want Flexa heeft Heartwood uitgeroepen tot kleur voor 2018. Mocht dit nou precies veel op de beurs aanwezig zijn. Pak een kwast en haal wat verf. Je bent trendy in no time.

Ook andere kleuren roze deden het goed.  Hierdoor komt de Monstera echt tot zijn recht. Dit fotohoekje door de meiden van Brainydays.

Donker donkerder Donkerst

Van zoetsappig roze, tot aan donkerblauw. Dus je kan ook je geluk op als je meer van donkere kleuren houdt. Papette, Puik en Liv hebben de stand juist een donkere, marine tot leger groene kleur gegeven. Hierdoor komen je producten echt goed haarvoren. + Bloemen.  Bovendien had Papette het witte gipskruid fantastisch staan. Maar helaas waren de hortensia’s ingezakt (altijd schuin aansnijden!)

Ook groter opvallende letterborden met donkere achtergrond en witte letters zijn trendy. Hierdoor hebben Lightboxen plaats gemaakt voor letterborden. En je huis snel persoonlijk maken, kan nu met je meest geliefde quote!

Naast de donkere muren, een duurzaam kleed van het Duitse merk; interior LIV gespot. En velvet kussens. Want ook velvet is een ding dit najaar.

berenklauw Losse bloemen showup 2017
En ook de berenklauw komt weer in huis. Want berenklauw was een van de Losse bloemen die veel gebruikt werd op showup 2017
Artisjok

Mede door mijn liefde voor losse bloemen, lette ik wat meer op de bloemen. Merken Woud, Klipklap en kühler hadden allemaal artisjokken gedecoreerd. Dat is echt top!

Ten eerste zijn deze groene vrienden super decoratief. Ten tweede zijn ze ook erg gezond. Tot slot; artisjokken gaan lang mee! Laat ze staan op een beetje water, en je groene vriend laat paarse bloemetjes zien die verstopt zitten in zijn hart.  Aldus Sfeermaker!

Duurzaamheid en transparantie

Ondertussen fantaseren  we over de toekomstige wereld. Want technologie meets fantasie. Daarnaast speelt duurzaamheid en transparantie een grote rol is de trend voorspelling.

Duurzaamheid zie je ook bij Hamerhaai. Want het merk heeft vaasjes gemaakt van gerecycled hout. Te danken aan gekregen hout wat anders weg werd gegooid. Hiermee bewijst hamerhaai ; Duurzaamheid is key.

Papieren bloemen kunstwerk Edenworks showup 2017
Papieren bloemen kunstwerk Edenworks showup 2017

We hope the world is filled by flowers -Edenworks Japan

Beestenbende

Naast de tropische beetjes van de Jungle – goud trend.. zijn tevens ook andere beestjes in de spotlight gezet:

&klevering + Rice hadden de holograpic / transparantie trend nog niet opgegeven. Omdat de Unicorns blijven! Let’s sparkle

Ook de Flamingo blijft dit najaar. Vooral de museum look flamingo. Daarnaast was het een grafische beestenboel door Papette en KEK.

Aangezien Ouwehands dierenpark panda’s heeft, leefde deze vriendjes al een beetje onder de mensen.  Maar deze waren nu ook subtiel terug te vinden in de showup stands! Niet overdreven veel. Maar ze waren er wel. De Panda’s komen terug! Nuukk porselein stickers.

Losse bloemen in bijzondere vaasjes

Losse bloemen in vaas showup 2017 laat je opvallen

Merk Scandinaviaform vaasjes met losse bloemen, dit jaar nog steeds hot en happening. Aangezien losse bloemen echt een trend is op zich,  was dit ook overigens de meest geïnstagramde stand van heel show-up! #showup17

Ook stand van Helladuijs was aangekleed met losse bloemen. Vanwege haar liefde voor handwerk vaasjes werden met de nieuwste keesjes, liesjes en andere troetel namen gepresenteerd. Hierin zaten de mooiste losse bloemen, voor een gelikt geheel. Overigens ook echt HOT HOT HOT op Instagram.

Onder andere Delphinium, Rozen, gloriosa en craspedia met ornitogalum geven sfeer! Doordat er veel gebruik werd gemaakt van bloemen, waren er vele fleurige stands. Zo ook de van stand van Duo design holland en &klevering. Bovendien hadden stands prachtige vazen met losse bloemen en gouden details.

Ook Kitsch kitchen had op showup 2017 losse bloemen
Ook Kitsch kitchen had op showup 2017 losse bloemen

Maar ook Keecie kon niet achter blijven en had losse bloemen in bierflesjes.  Daarnaast hebben ze botanische printen in de binnenkant van de tassen. En dat is Lief!

Kerst
Simply chocolate bikini season is over show-up 2017
Simply chocolate bikini season is over show-up 2017

Onder het mom: “Oké het mag weer! ETEN”, had simply chocolate een geweldige banner. En zie je dat groen! hulst ophangen aan een rood touwtje is super decoratief. Omdat al dat lekkers wel goed gepresenteerd moet worden,  zie je hier de juiste designs voor kerst 2017.

The art of giving. Goud met een knipoog. Bekijk kerst wat anders dit jaar. Bovendien mag je veel persoonlijkheid toevoegen.  Hierdoor een aparte kerstboom, levend of niet, een must.

Tot slot; Ben je nou ook blogger? Of heb je een eigen bedrijf. In dat geval is het de moeite waard om volgend jaar 3-4 Februari vrij te houden. Want dan is er weer een nieuwe editie van show-up!

2018 heeft showup weer een trendbeurs voor home en gift
Ook in 2018 heeft showup weer een trendbeurs voor home en gift.

3 antwoorden op “Show-up event 2017 Beurs trends & inspiratie met losse bloemen”

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.