Fam flowerfarm eerste magazine bij elke bestelling

Fam Flower Farm’s eerste echte magazine/lookbook is uit! En deze krijg je gratis en voor niks bij elke bestelling van tulpen/narcissen & dahlias die je bij hun plaatst!  SHOPPEN VOOR DE LENTE!!

FAM Flower Farm? 

Linda en Marlies van Fam Flower farm zijn al vriendinnen sinds de middelbare school. En beide trouwde ze een lieve kweker, en starten samen de FAM Flower Farm. Om zo dichter bij de consument te komen en om het kwekersverhaal te vertellen!

En nu delen ze samen met de gezinnen fulltime het verhaal over de bloemen en de prachtige velden, en net even anders dan een andere kweker 🙂 

Jaar rond Fam bloemen

In Januari t/m April hebben de fam’s kassen vol tulpen. Vanaf April begint ook het buitenseizoen van de tulpen en narcissen. En in de zomer hebben ze prachtige dahlia velden! Deze bloeien van zomer tot de herfst. Dit betekend dat ze jaar rond bezig zijn met prachtige bloembollen/knollen!

Bestel mar bestel mar bestel mar.. 

Ik heb het geluk dat ik al een paar keer op deze mooie velden heb mogen rondhuppelen.

En omdat het mijn humeur altijd 500x beter word tussen de bloemen, leek me een goed plan om ook een stukje veld op het balkon te maken & plaatste dus een bestelling bij de FAM.

miJN bestelling kwam SNEL binnen EN GELEVERD in kartonnen doos vol tulpen en narcissen. Met roze vloeipapier, roze orderbevestiging en papieren zak om ‘t eerste magazine was het een feest om uit te pakken! De branding van de dames is zo spot on!

Ik ben gegaan voor gave nieuwe soorten en een tulpensoort die ik al heel lang op mijn wensenlijstje had staan: tulp ice-cream! 

Brisbane: een mooie dubbele tulp die ook nog gefranjerde bloemblaadjes heeft. En dan de kleur: roze met creme-gele rand.
Hawaii: De gefranjerde tulpen hebben een mooie kleurencombinatie van roze met wit-creme.

losse bloemen fam flowerfarm instameet Lisse tulpenveld tulips lossebloemen.nl blog

Tulp Ice Cream heeft een wel heel bijzondere uitstraling voor een tulp. Deze tulp is ontstaan door een dubbele witte tulp te kruizen met een dubbele rode tulp. De tulp Ice Cream is ook echt een toetje, hij bloeit pas als de andere tulpen klaar zijn met de lente ;’)
Statium: De grote narcis waar bijen dol op zijn.
Het magazine / lookbook 

Het magazine is prachtig geworden met onderhand posters van hun bloemen!

Achterin zitten kaartjes die je bij je bollen (of straks de bloemen) mee kan geven wanneer je het bloemen geluk verspreidt! 

Ook veel inspiratie pagina’s met foto’s van hoe gaaf de bloemen worden (voorpret!)

Daarnaast zit er ook een inspiratie pagina met bloemrijke accounts op instagram in. EN IK STA HIER IN!! (@lossebloemen)

Met deze foto van afgelopen bezoek in Augustus!
En nog een keer (rechts boven) met mijn foto van het tulpenvelden bezoek!
Meer Weetjes over de FAm

De FAM van Marlies heeft het dahlia bedrijf. Hier staan wel 250 verschillende soorten! Waarvan er 100 exclusief zijn de FAM zijn. Het seizoen om dahlias in huis te halen als snijbloem is vanaf Augustus tot September. Een echte seizoensbloem dus!

  • En vanaf NU zijn ook dahlia knollen van de FAM te versturen naar de USA! Dus mocht je daar familie hebben, the perfect gift!

De FAM van Linda heeft het tulpen en narcis bedrijf! Met 25 verschillende soorten tulpen en 15 verschillende soorten narcissen. De boeket tulpen van de kas zijn beschikbaar van Januari t/m April. 

losse bloemen fam flowerfarm instameet Lisse tulpenveld tulips lossebloemen.nl blog

  • Samen versturen de families naar meer dan 23 verschillende landen in de EU en sinds kort dus ook naar Amerika! En de via exporteurs gaan de bloembollen/knollen over de hele wereld!
Ook een magazine maar al tulpen genoeg? CHECK DAN ZEKER DE DAHLIAS KNOLLEN! dIE KAN JE PRE-ORDEREN!
& Tipje als je dahlias wilt kopen en ook graag binnen als losse bloem wilt neerzetten:

Tulpenvelden / Narcisvelden / dahliavelden bezoeken van Fam Flowerfarm?!

HET KAN! Wat zo uniek aan deze kwekers is, is dat ze ook  de mogelijkheid geven om iedereen die wilt de mogelijkheid geeft de  bloemen velden te kunnen bezoeken. 

In:

  • Maart-April = Narcissen
  • April – Mei = Tulpen velden
  • Augustus-September= Dahlia velden.

Om een bezoekplekje te boeken kijk je even op famflowerfarm.com/visit

Meer blogjes die gaan over de FAM koekeloeren? 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.