Trade fair Royal floraholland Aalsmeer

Bloemenbeurs van he jaar DE Trade fair in Aalsmeer. Hier zie je de noviteiten en trends op bloemengebied. DUS Lees en kijk je vooral mee!?

Trade Fair 2018

Uit alle hoeken van de wereld komen ze speciaal naar ons kleine kikkerlandje. Waarom zou je denken; NOU onze bloemen! (en planten, die mogen we ook niet vergeten haha). Hoe de keukenhof in trek is voor alle bloembollen en voorjaarspracht, is het nu serious business op de Trade Fair Aalsmeer.Lossebloemen trade fair Royalfloaholland Aalsmeer 9 nov 2018 - bloemenblog lossebloemen.nl

Omdat hier in ons mooie Nederland de bloeiende trends, laatste ontwikkelingen en waar vrijwel elke kweker staat/rondlooptt (HALLO STRALENDE PASSIE!!) moet je hier zijn. EN JA ook dit jaar is de Trade Fair Aalsmeer onwijs leuk om te fotograferen! Een ‘ kleine’ blik wat mij dit jaar opviel:

Slijkerman Kalanchoe

Net als vorig jaar, zelfde plek.. maar andere stand en wat een pareltje… uh geslepen diamantje van kalanchoee!

Kalanchoe Lossebloemen trade fair Royalfloaholland Aalsmeer 9 nov 2018 - bloemenblog lossebloemen.nl

Piet Vijverberg

Lossebloemen trade fair Royalfloaholland Aalsmeer 9 nov 2018 - bloemenblog lossebloemen.nl_-30

Vitro Plus

Dit jaar vielen mij de varens echt heel erg op! Gave stands met pastel kleurtjes en veel groen 🙂

Lossebloemen trade fair Royalfloaholland Aalsmeer 9 nov 2018 - bloemenblog lossebloemen.nl_-30

Micro Ferns bv

Lossebloemen trade fair Royalfloaholland Aalsmeer 9 nov 2018 - bloemenblog lossebloemen.nl_-30

Tica en DUIF

Omdat het ook om trendkleurtjes gaat: Tica en Duif hebben de trendkleurtjes goed gezien in Parijs, en hebben deze lekker doorgepakt in de stand hier!

Orchideen heaven
Hassinger Ochideen

Bijzondere Orchidee soorten die je normaal niet kan vinden. Nu gaaf gepresenteerd op kurk in glas. Geweldig concept die pas volgend jaar wordt gelanceerd – hallo primeurtje 🙂

LOVA – life on lava

Kwekerij zeurniet is al lekker op instagram te vinden – want hun nieuwe concept is een hardloper. Life on lava – een lavasteen met een makkelijk verzorgende plant erop. Bakje water moet 2/3’e gevuld zijn & de plant blijf in leven. Sint tip wat mij betreft!

RVZ Breeding

Veredelaars zitten nooit stil, zo ook Royal van Zanten niet. Hier in de stand zijn oa.  een gloedje nieuwe chrysant gelanceerd Fireworks (knalt toch anders ;’)), Een nieuwe celosia vintage en een nieuwe snijchrysant Haydar pink.

hILVERDAKOOIJ

Een stand die verkleurd wanneer je dichter bij de bloemen komt -geweldig! De veredelaar had een nieuwe hardloper; de snij helleborus!

Bio – eco – kraft

Greenovation award ging dit jaar naar de Nieuwe Zentoo composteerbare BIO hoes. Een hoes die gewoon bij het groenafval weggegooid wordt 🙂

De verpakkingsmannen zijn ook hard aan de slag om de wereld een beetje duurzamer te maken zo heeft Elburg-smit een kaartje ontwikkeld die helemaal afbreekt!

Blijheid bij HAPPYCOLORs BV

En alsof ze wisten da ik langskwam ALLE bloemen in een gekleurd jasje – gepresenteerd als losse bloem in 1 reageerbuisje. Gotta love it.

overal gerbera’s

Dat een gerbera op vele manieren zich laat presenteren, werd weer heel erg duidelijk op de beurs. Miss sunshine in een mooie grafische transportdoos, koolhaas natuurlijk in een haasje! En bij Focus on Gerbera in verfblikken.

Mega Stand van Dummen Orange

Lossebloemen trade fair Royalfloaholland Aalsmeer 9 nov 2018 - bloemenblog lossebloemen.nl_-30

Amaryllis stand = Free printable voor op ramen 

Daarnaast zijn amaryllissen in bolvorm ook ZO leuk om neer te zetten. Van een raamdecoratie naar een gepimpte bol. Deze kerst kan je aan de bak – of een kant en klare amaryllisbol scoren van Kebol.

IFTF in vijfhuizen

Dezelfde periode is er elk jaar in vijfhuizen OOK een bloemen trade fair te vinden (waar showup ook altijd wordt gehouden). Hier nam ik ook even een kijkje 🙂  Hier lag de focus echt meer op rozen en dan voornamelijk uit Afrika.

MYPEONY Lossebloemen trade fair Royal floraHolland Aalsmeer 9 nov 2018 - bloemenblog lossebloemen.nl

Rose Lily

Ook De lelies zonder pollen gespot in vijfhuizen 🙂 en ze ruiken zo zo lekker!

Lossebloemen trade fair Royal floraholland Aalsmeer 9 nov 2018 - bloemenblog lossebloemen.nl

Tot slot: de kleuren die we de komende tijd veel gaan zien: Groen, Roze, Goud. Gecombineerd met strakke grafische lijnen en losse bloemen! Ook het bioverhaal haakt de sierteeltsector steeds meer op in. Gave beurs!

Zien hoe de trade fair er vorig jaar uit zag? -> Wat zijn de bloemen trends? Royal FloraHolland Trade fair Aalsmeer 2017

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.