Voorjaarsschoonmaak en interieur upgrade met Gallerix posters

Oh jongens de zon! De grote voorjaarsschoonmaak is dan ook echt begonnen. Die zonnestralen die naar binnen gaan, zo NICE maar je ramen…(mwa die zijn intussen gelapt 😉 In huis kreeg ik ook ontzettend zin om wat te veranderen, Gallerix vroeg mij dan ook op het perfecte moment of ik frisse posters zou willen… TUURLIJK! Al heb ik dan geen jaloersmakend interieur account, een gezellig interieur zeg ik geen nee..

Gallerix, online posters bestellen voor in de woonkamer.

Sinds de mislukte ronde cirkel hadden we een kleine mismatch (ja ik had het niet eens gedeeld, maar op een gegevensmoment bedacht ik me dat een ‘perfecte’ cirkel schilderen leuk zou zijn. Met potloodstrepen die niet uitgumbaar bleken & de cirkel werd door die reden dan ook enorm. Ach, er zit nu een botanisch behangetje over, niemand weet dat er een terracotta cirkel onder zat (oke tot nu, tip probeer maar geen cirkel op de muur haha))

Maargoed, Ik ging bij gallerix opzoek naar een match van posters boven de bank. Ze zijn ontzettend goed met een galerij posterwand, maar in beton nog meer gaten boren durfde ik niet meer te vragen ;’) dus twee posters 50×70 boven de bank it is!

En wat zijn posters toch sfeerbepalend. ‘T liefst heb ik heel het huis vol bloemen, dus ook aan de muur.. Maar omdat we al mega grote palmbomen hebben, werd dat een beetje too much. Dus we zijn gegaan voor twee Beach posters. Laat de zon maar komen 🙂

Posters van bloemen, mijn trouwbloem in een lijstje!

Maar toen ik de protea poster zag moest ik die wel nemen, mijn trouwbloem! Destijds heb ik geprobeerd mijn trouwboeket te drogen maar helaas deze is ontzettend grijs uitgevallen, dus tja.. als je ooit gaat trouwen, giet het in epoxy want drogen op z’n kop verliest echt heel veel kleur. Dus ik ben nu erg blij deze poster, een herinnering die in een lijstje kan stoppen 🙂

Posters voor de babykamer, ze hebben naast bloemen en zeethema ook hele leuke kinderkamer posters. En gallerix is zo goed met fotowanden. Van die kleine en grote lijsten bij elkaar waar je dan de hele muur onderhand mee vult… maar ook in de babykamer gekozen voor twee 50×70 posters met ballonnen. Het huis voelt weer heerlijk fris met een simpele aanpassing.

Ook zin om je huis op z’n kop te gooien en nieuwe posters op te hangen?

Met lossebloemen30 krijg je 30 procent korting op jouw posters bij Gallerix.nl!

Trendbeurs Showup 2023! De 20ste editie!

Wat is ShowUp toch een leuke beurs en dit jaar alweer de 20ste editie. De glimmende, twinkelende ogen van de makers die hun product presenteren. En (web)shops die inkopen en een heuse trendopstelling van Buro JanTrendman. Twee keer per jaar gaat mijn hart sneller kloppen van de mooie items die daar voor het eerst te zien zijn. En yes, ik neem jou met dit blogje graag mee!

(meer…)

Nationale tulpendag: een eigen tulp voor André van Duin

Jaa het is Nationale Tulpendag! Nederlands trots. Op deze bijzondere dag, zaterdag 15 januari 2022, heeft André van Duin in de Westerkerk in Amsterdam zijn eigen tulp gedoopt: ‘André 75’.

De nieuwe bloem is door de Nederlandse tulpenkwekers (TPN) aangeboden ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag en in het kader van ‘Share Happiness’, het thema van Nationale Tulpendag.

“Met de nieuwe tulp spreken we als tulpenkwekers waardering uit voor het unieke en omvangrijke oeuvre van André van Duin. Tijdens zijn al maar voortdurende carrière brengt hij positiviteit en vrolijkheid bij elke generatie Nederlanders. Wij zijn trots dat wij André kunnen eren met een eigen tulp.”– Arjan Smit, TPN-voorzitter.

Na afloop van de doop deelden André van Duin en kwekers duizenden kleurrijke tulpenboeketten uit aan het publiek geheel in style.

André 75

André van Duin heeft de nieuwe bloem, een pioentulp, persoonlijk geselecteerd: “Ik ben zeer vereerd met deze dubbelbloemige tulp! De tulp is mijn lievelingsbloem omdat het de enige bloem is die nog een stukje doorgroeit in de vaas.”

Kenmerkend voor Tulipa ‘André 75’, zoals de botanische naam luidt, zijn de dubbele bloemen in een vrolijke, gele kleur en de stevige steel met strak groen blad. De vele bloemblaadjes van de pioentulp ontvouwen zich maximaal tijdens de bloei. Een bloeiende ‘André’ heeft een bloemdoorsnede van 7 cm.

De sterke snijtulp is veredeld door Holland Bolroy Markt uit Heiloo. De nieuwe tulp wordt vereeuwigd in het International Cultivar Register of Tulip Names.

Fotocredits: TPN/VidiPhoto

Florascoop 2022: Deze bloem past bij jou volgens je horoscoop

Het nieuwe jaar beginnen met je horoscoop lezen, herkenbaar? Voor mij zeker, en als bloemenliefhebster (yes!) was ik verheugd om deze bijzondere horoscoop met jou te mogen delen!

Bloomon heeft voor 2022 een heus Florascoop gemaakt. Het nieuwe jaar in de bloementaal! Wat staat er voor jou in de bloemen geschreven? 

Waterman 20 januari – 18 februari Jouw bloem: Anemoon

Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan is jouw karakter in één woord: zorgzaam. Precies waar de symboliek van de Anemoon voor staat. De bijnaam van de Anemoon – windbloem – komt van het Griekse anemos, wat wind betekent. Een ding is zeker: hoe hard de wind ook waait, een waterman doet alles met positieve toewijding en overgave, een eigenschap waarom velen jou adoreren. Deze natuurlijke aantrekkingskracht brengt je ver komend jaar, maak er een bloeiend jaar van.

Vissen 19 februari – 20 maart Jouw bloem: Franse tulp

Laten we er niet omheen draaien: volgens jouw omgeving ben jij vastberaden en een tikkeltje eigenwijs – een combinatie die ervoor zorgt dat jij zonder twijfels je eigen weg kiest. De Franse tulp gaat ook z’n eigen gang: het bloemenhoofd volgt namelijk altijd het zonlicht en de steel wordt extra lang. Volg net als de tulp de zonnestralen en ga met een opgeheven hoofd het nieuwe jaar in!

Ram 21 maart – 19 april Jouw bloem: Fritillaria

De koude, donkere winter is niet helemaal jouw seizoen, maar zodra het voorjaar zich aandient, bloei jij weer helemaal op. Net als de Fritillaria, die zich aan het begin van elke lente weer laat zien. Thuis in de vaas staat deze bloem er vooral bekend om haar bijzondere groeiwijze – de steel hangt lekker nonchalant over de rand van de vaas. Net als jij een relaxt type, waarvan je er altijd wel een in je gezelschap wil hebben. Hou je nonchalante flair vast, dan wordt het een stralend jaar voor jou.

Stier 20 april – 19 mei Jouw bloem: Pioenroos

Wie valt er niet voor de charmes van een stier. Met jouw zachte, opgewekte en extraverte persoonlijkheid ben je de ideale match met de pioenroos. De bloem staat onder andere voor passie en romantiek; die eigenschappen komen jou vast bekend voor. Je onweerstaanbare aantrekkingskracht brengt je ver komend jaar, stier. Pak de ruimte om gezien te worden, dan zal jij komend jaar volop bloeien.

Tweelingen 20 mei – 20 juni Jouw bloem: Prunus (bloesemtak)

Jouw ideale bloem is de prunus, een geliefde bloesemtak. Heel toepasselijk, want de symboliek van deze bloem staat voor een nieuw begin. Laat 2022 een jaar worden vol positieve energie. Wees niet te streng voor jezelf en leg de focus op het nemen van kleine stappen. Dan zul je net als de bloemetjes van de bloesem, helemaal opbloeien.

Kreeft 21 juni – 21 juli Jouw bloem: Delphinium

De Delphinium staat symbool voor jouw liefdevolle karakter. De lange, stevige steel staat voor jouw vastberadenheid in het leven, en de zachte bloemenpluimen staan voor jouw kwetsbare kant. Juist de combinatie van deze twee eigenschappen maakt dat iedereen zo dol op je is. Laat ook in 2022 jouw kleurrijke palet aan eigenschappen zien en je zult opnieuw vele harten veroveren.

Leeuw 22 juli – 21 augustus Jouw bloem: Carthamus

De Carthamus heeft een heleboel overeenkomsten met jouw voorkomen, leeuw. De bloem ziet er intimiderend uit, maar schijn bedriegt. De puntige bloemblaadjes die hartstikke aaibaar zijn, symboliseren jouw creatieve en veelzijdige karakter. Maak gebruik van je creativiteit en ga vlammend het nieuwe jaar in.

Maagd 22 augustus – 21 september Jouw bloem: Nerine

Om de Nerine kun je niet heen: de lange steel met stervormige bloemetjes staat voor jouw positieve kijk op het leven. Precies waarom deze bloem jouw soulmate is. Je bent zelfverzekerd en geliefd om je gracieuze voorkomen. Blijf die positieve vibes vasthouden, het levert je in 2022 meer op dan je zou verwachten.

Weegschaal 22 september – 22 oktober Jouw bloem: Dahlia

De Dahlia is een veelzijdige bloem die voorkomt in eindeloos veel vormen en kleurencombinaties. De symboliek van de Dahlia matcht perfect met de eigenschappen van de weegschaal. De bloem staat onder andere voor innerlijke kracht, elegantie en betrokkenheid. Ga met een rechte rug 2022 in, er ligt een bloeiend jaar voor jou in het verschiet.

Schorpioen 23 oktober – 20 november Jouw bloem: Anigozanthos (kangoeroepoot)

Schorpioenen leven voor avonturen. Je houdt van verleiden, maar je bent ook heel gevoelig en zachtaardig. Anigozanthos is jouw match als het op bloemen aankomt. Deze bloem laat met haar zachte veloursachtige textuur jouw zachte en romantische kant zien. Haar grillige vorm weerspiegelt je wilde en speelse kant

Boogschutter 21 november- 20 december Jouw bloem: Katoentak

Het contrast van de stoere tak met katoenbollen weerspiegelt jouw eigenzinnige karakter. Je hebt een enorme aantrekkingskracht door je stabiele voorkomen. Wie jou écht goed kent, weet dat je ook je gevoelige momenten hebt. De zachte katoenwatten staan voor die gevoelige momenten. Wees er trots op, je mag gezien worden.

Steenbok 21 december – 19 januari Jouw bloem: Hippeastrum (amaryllis)

De amaryllis is een indrukwekkende verschijning. Haar lange, stevige steel met trompetvormige bloemen staat voor jouw doorzettingsvermogen en rechte rug: we kunnen niet om je heen. Amaryllis stamt af van het Griekse amarysso, wat ‘stralen’ betekent. En stralen zal je in 2022. Geef je omgeving meeliften op jouw positieve energie.

Trouwen is houden. Onze bruiloft met veel losse bloemen!

Afgelopen jaar stond voor een groot deel in het teken van trouwen. Want ja waarom ook niet. Op de heide in ‘t voorjaar 2021 vroeg mijn lieve vriend of ik met hem zou willen trouwen (en ja ook na 10 jaar samen zijn kwam dat als verrassing!)

We besloten gelijk actie in de taxi te gooien en te kijken of er misschien dit jaar nog plek was voor ons.

Foto: Inge van den Broek Fotografie

Corona maakt veel dingen (on)mogelijk als je wilt trouwen.

Maar corona zorgt voor een hele gatenkaas in locatie data! Want iedereen lijkt wel in 2022 te willen trouwen… en niet in 2020-2021. Want ‘2022?! Dan mag er misschien meer’. Ook dichtbij merkte ik dat corona-trouwen niet ideaal was en nog steeds is. Want de een heeft zijn bruiloft al twee keer uitgesteld en een ander mocht maar 30 mensen uitnodigen.

Maar goed, wij hadden sowieso niet een grote bruiloft in gedachten. Dus corona liet ons niet stoppen.

Trouwen in een kerk of kas, een bos of in een kasteel?

Na avonden googlen en veel boshuisjes en kassen en andere locaties te zien, werd het toch een buitenlocatie dichtbij. Kasteel Montfoort met een privé buitentuin. Wat ook nog eens een perfecte keuze bleek, want ze staan terecht in de top 10 trouwlocaties! En buiten leek het ons met corona toch ‘t veiligst. 

Foto: Inge van den Broek Fotografie
LOVE YOU to do list, to the moon and back.

De locatie had op de prachtige datum 12-08-2021 een plek voor onze dag. We waren zo overtuigd na het zien van de fantastische tuin dat we eigenlijk gelijk ja zeiden. YAY! Maar toen begon de echte pret! TO DO LIJSTJES. OH EN WAT HEB IK DAT ONDERSCHAT. Het lijkt op zich simpel. Locatie, ringen en ja zeggen, echter komt er heel wat bij kijken.

Het begint namelijk met een fun Pinterest moodboard. Een pagina vol met fijne plaatjes van droombruiloften, heerlijk. Maar het maakte mijn beeld hoe de dag eruit moest zien nou niet bepaald gemakkelijker te realiseren haha. 

Hoog in ’t DIT WIL IK rijtje; Een bucket met corona (tuurlijk die biertjes als je deze tijd gaat trouwen haha), buitenspelletjes (je wilt wel dat de gasten wat doen als je foto’s maakt), mega ballonnen en een volkswagenbusje als trouwvervoer (ik sta liever achter de camera, maar op zo’n dag wil je zelf ook wel op de foto.. dan gelijk goed). Dus begin je een lijstje, fotograaf, videograaf, vervoer, ringen, jurk, bloemen.

Fotografie: Inge van den Broek
Het trouw to do lijstje afwerken;

Mijn man pakte destijds twee a4’tjes en schreef met koeienletters op wat we moesten doen/regelen. We vroegen toen ook onze zussen of ze  ceremoniemeester zouden willen worden. Een perfecte beslissing, want wat zijn wij blij hoe alles is gegaan! Je hebt echt een paar extra handen en ogen nodig die dag, mensen die je vertrouwd als je geen bridezilla wilt worden die dag :).

Een paar van die trouw to do list punten;
  • Fotograaf regelen;

De fotografe had ik gelukkig al snel gevonden, Inge van den broek via perfectwedding. Inge heeft een mooie sfeer die de scherpte diepte begrijpt en altijd zoekt naar mooie bloemen op de voorgrond voor kleur. We boekte een loveshoot in zodat we op de trouwkaarten foto’s van ons konden gebruiken. Toen we die shoot hadden gehad wisten we het zeker, ze past bij ons. Zo’n leuke en gezellige vrouw die prachtige beelden maakt. En wat zijn we al blij met de preview!

  • Videograaf met zoooo 2021 een drone 😉

Bewegend beeld is natuurlijk ontzettend tof om te hebben van zo’n bijzondere dag, een videograaf stond dus zodoende ook hoog op ons DIT WILLEN WE lijstje. Joash maakt fantastisch mooie bruidsfilms. Hij stuurde de 12e dezelfde avond een paar persoonlijke gewegende gifjes EN we hadden al snel een kort filmpje om te kunnen laten zien aan iedereen die er maar naar vroeg haha ; TADAA!;

  • Trouwauto 

Ons vervoersmiddel werd een oude volkswagenbus MINTY in mint kleur.

  • Pintrestbord matchen, unieke items;

Unieke potloden met onze datum erop van Jorien van uniekpotlood.nl  De ceremoniemeesters hebben er een kruiswoordpuzzel bij gemaakt. Big hit!

Foto: Inge van den Broek Fotografie

Het bedankje voor belangrijke mensen moest natuurlijk iets groens zijn, Een sterk plantje met een gepersonaliseerde plantensteker.

Ook wegwerpcamera’s konden niet ontbreken. Klikken en niet 300 filters over een foto, heerlijk. Onze bijzondere dag door de ogen van de genodigden, zijn hele leuke en unieke foto’s geworden. Echt een tip!

Foto: Inge van den Broek Fotografie
  • Lets talk cake, is een trouwtaart uitzoeken lastig?

Niet als de locatie een fijn adresje geeft; Wammes in hartje Utrecht maakt de aller allerlekkerste chipolata taarten. En voor mij, de plantaardige eter kreeg vegan donuts 🙂

Foto: Inge van den Broek Fotografie
  • Losse bloemen op onze bruiloft 

Op Pinterest keek ik natuurlijk ook een lange tijd uit naar de bloemen die op the big day mochten shinen. Ik was opslag verliefd op de protea king. Stoer met was eucalyptus erbij, een roosje en klaar. De protea king was echter een heel dingetje, ze waren namelijk niet op de veiling te koop ;’).

Uiteindelijk heeft mijn vader ze kunnen bestellen, daar ben ik erg dankbaar voor. En Bianca, nogmaals dank voor het perfecte bruidsboeket en de vele corsages! boeketten.nl 

Foto: Inge van den Broek Fotografie
Bloemen die oa. verwerkt zijn;

Protea king; 1 eye-cather midden in de bos. Ontzettend populair op Pinterest (via mijn algoritme haha).

Alstroemeria roze; deze bloem heeft 6 blaadjes die symbool staan voor al het moois in het leven; Begrip, humor, geduld, medeleven daadkracht en respect.

Rozen; mogen natuurlijk niet ontbreken deze staan symbool voor de liefde.

  • Jurken parade

In een jurk had ik gek genoeg niet heel erg veel zin om te gaan passen. Ik draag niet veel jurken en dacht echt van MOET DIT?!  Maar Google bracht me naar een grote bruidswinkel, Koonings. De bruidswinkel die ook in ’t tvprogramma say yes to the dress Nederland helpen bruidjes hun mooiste jurk te vinden.

Spoiler alert; Even kijken werd gelijk kopen. Want de eerste jurk was ‘m al! Uiteraard nog wel andere aangehad en verschillende stijlen maar de eerste jurk was echt fantastisch. Ivoor kleurig met een blush kleur rok en een kant blaadje geborduurd op ‘t lijfje (beetje bloemen/groen laten terugkomen natuurijk).

Ik zou eigenlijk alleen kijken en een keer met schoonmoeder, schoonzus, zusje en moeder de echte jurk uit gaan kiezen. UHM. Dat werd gezamenlijk ophalen haha. En na afloop hebben we gezellig bij Ineke’s een high tea gedaan, een mini restaurant die daar in het pand zit. 

  • Haar en make-up

Patty heeft mijn haar echt fantastisch gevlochten met gipskruid en Jacqueline was mijn redder in nood. Ze verzette afspraken voor mij om te kunnen helpen. Want trouwen in coronatijd, mensen krijgen corona.. zo ook de eerder geboekte make-up artiest. 

Voordat het een heel blog over trouwen gaat.. we hadden veel te doen maar het was ’t zo waard. We hebben namelijk 12 augustus een zomerse dag gekregen. 26 graden! En nog een pluspunt aan trouwen, we hebben door de gasten nu onze eigen song #hoteltebotelintirol 😉

Dingen vergeten op onze trouwdag? Tuurlijk.

Het bloemenmeisje vergeet natuurlijk niet haar bloemen…toch?! Ik liep de hele morgen met het bruidsboeket rond, hij was zo mooi! En pas bij de familiefoto’s zei iemand, ‘Chelan heb jij helemaal geen bruidsboeket dan?’ WOW OEPS, het bruidsboeket stond keurig bij de deur, thuis, om meegenomen te worden. Nog thanks Carsten voor ‘t ophalen die middag haha !

Foto: Inge van den Broek Fotografie

Het was een geweldig mooie dag. We vonden het fijn om het met onze familie en vrienden die allemaal nog gezond genoeg zijn om het met ons te mogen vieren. Ik ben echt enorm dankbaar dat het door mocht gaan! 

Oh voor de bruidjes in spe, nog een laatste tip; zorg dat, als je je nagels laat (gel)lakken, je GEEN nagelriemen laten verwijderen. Ook niet als die vrouw zegt, ja dat hoort. 3 maanden duurde het voordat m’n nagels waren hersteld haha.

En nog een tip, neem je bruidsboeket mee van huis 😉

Nieuwe trend kleur van ‘t jaar 2022! BRIGHT SKIES van FLEXA

Haal de FLEXA kleur van het jaar 2022 Bright Skies™ in huis!

Wauw wat een prachtige kleur weer van Flexa. 2022 mag de donkere wolk die we twee jaar nu boven ons hebben gehad laten gaan. Geen lockdowns geen codes alleen maar bright skies! Een perfect gekozen kleur wat mij betreft!

Bright Skies™ is een luchtige, lichtblauwe tint die een nieuw begin uitstraalt. Het weerspiegelt de grenzeloze lucht om ons heen, haalt een vleugje natuur naar binnen en brengt elke leefruimte tot leven. Het is ook een kleur die goed past bij veel andere kleuren: van zachte neutrale tinten tot vrolijke felle kleuren.

Het thema en de Kleur van het Jaar 2022

Het overkoepelende thema voor 2022 is ‘Een teug frisse lucht’. Heleen van Gent, Creatief Directeur van het Flexa ColorLab®: “Door de wereldwijde pandemie is ons leven, zowel sociaal, economisch als ecologisch, onder een vergrootglas komen te liggen. We hebben opnieuw bekeken wat echt belangrijk is voor ons: familie, vrienden, thuis, de wereld om ons heen. Onze kleur van het jaar is daarom een lichte, luchtige en optimistische tint die een nieuw begin uitstraalt”.

Vier trends, vier paletten.

Rondom de Kleur van het Jaar zijn paletten gemaakt met kleuren die gemakkelijk zijn toe te passen en die de verschillende trends reflecteren. De kleurpaletten staan voor vier trends, namelijk de veranderende rol van ons huis, de natuur als bron van alles, de troost en inspiratie die we vinden in kunst en tot slot empathie en openheid waar we behoefte aan hebben.

Hét Flexa Kleurentrends 2022 palet: 

Studio Kleuren

Het kleurpalet van 2022 is gerelateerd aan de trend ‘De kracht van verbeelding’. Heleen vertelt: “Kunst en cultuur brengen vreugde, troost, inspiratie en saamhorigheid. Ze geven ons de kans om te ontsnappen aan het alledaagse leven, op te laden en meer lichtheid te voelen.” De Studio Kleuren zijn rustgevende kleuren voor de ziel. We hebben allemaal een plek nodig waar we kunnen ontsnappen, een plek die ons inspireert en waar we kunnen wegdromen.

Het Studio palet, met luchtige roze, rode en sinaasappeltonen maakt van elke ruimte een veilige haven. Dit zijn kleuren die troosten en kalmeren, en die elke kamer warmte, zachtheid en een vleugje glamour geven. In combinatie met Bright Skies™ brengen ze een kleurenschema tot leven. Ze zijn zacht en subtiel en maximaliseren het daglicht.

Workshop Kleuren

Het kleurrijke Workshop palet is perfect voor het veranderen van een ruimte die meerdere functies heeft. Dit palet is ontstaan uit de trend van de veranderende rol van ons huis. Energieke tinten geel, roze en groen. Het zijn krachtige kleuren, die goed bij elkaar passen en die perfect samengaan met de Kleur van het Jaar Bright Skies™. Door de Workshop Kleuren met elkaar te combineren krijgt elke ruimte direct een frisse look.

Je kunt specifieke zones aanbrengen in een multifunctionele kamer of een visuele verbinding maken tussen ruimtes.

Greenhouse Kleuren

Bright-Skies Kleurenpalet Greenhouse

De natuur als bron van alles! De natuur is een natuurlijke noodzaak. Al jaren kunnen en willen we daar niet omheen. Daarom is verbonden zijn met de natuur zo belangrijk omdat het goed is voor de mens. Met de Greenhouse Kleuren kun je de positieve effecten van de natuur naar binnen halen. Lichte, natuurlijke tinten groen, grijs en blauw. Deze kleuren combineren moeiteloos met Bright Skies™.

Kleuren palet: Green house

Dit palet weerspiegelt het buitenleven. De natuurlijke combinaties laten je goed voelen en brengen een explosie van frisheid in elk interieur.

Salon Kleuren

‘Tijd voor nieuwe verhalen, tijd voor empathie en openheid.’ Dat is de trend die past bij het Salon palet. De luchtige neutrale tinten van het Salon palet zijn, gecombineerd met Bright Skies™, perfect om elke woonruimte een nieuwe start te geven. De tinten zorgen in iedere kamer voor een neutrale en open achtergrond waarop elke mix van meubels tot zijn recht komt. Neutraal maar nooit saai: Salon Kleuren geven lichtheid aan een interieur en brengen een positief en toekomstgericht gevoel. Dit zijn perfecte ingrediënten voor een nieuwe start.

Kleurentrends 2022 bij je thuis

De Studio Kleuren worden binnen de Nederlandse verfmarkt aangeboden onder het Flexa Kleurentrends 2022 palet. Dit palet bestaat uit tien zeer goed toepasbare interieurkleuren waaronder Bright Skies™. Alle kleuren uit de vier ColourFutures™ paletten zijn te mengen in Flexa Lakken en Muurverven. Meer infomatie over deze kleur EN/OF een van de  vier kleurpaletten als Flexa Kleurtester bestellen? Kijk dan op Flexa.nl.

Hoe ga jij bright skies combineren in huis?

#Flexa #Kleurentrends2022 #Kleurvanhetjaar2022 #BrightSkies #CF22

Salon kleurenpalet

Let’s make your life more Bloom. -Lossebloemen.nl​

Kurkuma bloemen; The new kid om online te bestellen

Naast zijn Tuin- en Akkerbouw studie runt Dean zijn eigen specialty webshop in kurkuma bloemen. Exotische schoonheid gewoon van Nederlandse bodem!

Kurkuma bloemen, van superfood naar super bloem

Hoe fantastisch is het als je in plaats van gele handen krijgt van het schillen van de geelwortel (de kurkuma die je in de supermarkt kan kopen) een mooie bloem tot leven kan brengen? Uh ja oke, ik moet je eerlijk bekennen dit is een beetje een ‘droom beeld’ van alle zaadjes/knollen die ik nu zie (zal wel omdat ik graag een pluktuin creëer deze zomer haha).

Pluktuin van geelwortel?

Dus mijn leek vraag heb ik aan Dean moeten voorleggen. Die lachte heel lief want die superfood, de geelwortel die je in de supermarkt koopt… komt helaas geen fantastische bloem uit.

De kurkuma’s waar de kurkumastore zijn bloemen vandaan haalt gebruikt het broertje van de supermarkt variant. Dus helaas, een plukgeluk in de tuin lukt niet met stukjes geelwortel haha. Maar geen nood als consument kan je kakelverse bloemen in huis halen via de kurkumastore.

Kakelverse Kurkuma’s beginnend met de letter K.

De boeketten in de webshop van de kurkumastore beginnen geheel (on)toevallig met de letter K. Met boeket Karla, Klaas of Karen heb je altijd schik! Een boeket met een naam, extra motivatie om die Kar twee weken goed te verzorgen! Plus als je heel lief bent kunnen de kleine paarse bloemetjes ook uitkomen en zien dichtgaan als je ze thuis in de vaas zet.

Plukgeluk vers van de kweker, dat dan wel weer. Het is mooi om te zien dat je een jaar in de pandemie zeer weinig meer je huis uit moet. Kwekers zorgen gewoon dat ze ook vanuit hun kas bloemen kunnen versturen. I like it!

Ook benieuwd naar de fantastische kurkuma’s?

Bestel ze eenvoudig via kurkumastore.nl

Foto’s: Kurkumastore.nl