DIY: Kroonluchter maken van bloemen!

Zin om een pronkstuk boven de feesttafel te maken met bloemen? Bloomon heeft deze DIY bedacht, en doet dingen uiteraard graag nét even anders.

Zo is deze fleurige bloementak de variant op de traditionele kroonluchter: chique, vrolijk en verrassend. Geschikt als bijvoorbeeld kerstversiering (krijg je toch zin in met dit grauwe weer!) en zó gemaakt. Zet je bloomon bos een keer niet in een vaas, maar crëeer aan de hand van deze eenvoudige DIY een eye catcher voor boven de feesttafel.

(more…)

Flexa Kleurentrends 2020 – Kalmte en licht met Tranquil Dawn™

Kleur van het Jaar 2020

Naar aanleiding van het wereldwijde trendonderzoek ColourFutures™ van AkzoNobel is Tranquil Dawn™ tot de Kleur van het Jaar 2020 uitgeroepen. Het onderzoek toont dat we zoeken naar het antwoord op de vraag ‘Wat maakt ons menselijk?’. Alledaagse zaken worden opnieuw bekeken en de horizon wordt verbreed. De ontwakende horizon is een inspiratiebron geweest voor het kiezen van de kleur Tranquil Dawn™. Het is een zachte lichte tint die zich beweegt tussen groen, grijs en blauw. De kleur straalt kalmte en helderheid uit in het interieur en brengt balans.

Flexa Kleurentrends 2020 Tranquil Dawn™ – Flexa.nl

De Kleur van het Jaar is perfect te combineren met elke andere kleur. Tranquil Dawn™ wordt binnen Nederland onder het verfmerk Flexa uitgebracht.

(more…)